PRÁCE 🧰

Kapsář do auta, jaké jsou jeho hlavní výhody?

16. 8. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

V autě trávíte více času než doma? Bude se vám možná hodit vhodný kapsář do auta. Využijete jej také, pokud máte děti.

Kapsář do auta

Články na téma vybavení do auta pro děti:

  1. Dětský podsedák do auta - základní kritéria výběru
  2. Kapsář do auta: Výhody a nevýhody - právě čtete

Využití kapsáře do auta

Někdy se stane, že je nutné mít v autě víc věcí. Raději než je mít rozházené všude možně, vyplatí se zainvestovat do kapsáře do auta a mít věci na jednom místě. Ten se pohodlně přichytí ze zadní strany předního sedadla. Samozřejmě existuje na trhu několik firem, které takové kapsáře prodávají, stačí zadat poptávku do vyhledavače, a pokud chcete ušetřit, můžete si takový vyrobit doma. To už je jen na vás.

Dětský kapsář do auta a jeho výhody

Jakmile přijde do rodiny dítko, budete těch věcí potřebovat ještě víc a to nejlépe na jednom místě. Pokud si tedy nechcete zatěžovat oblíbenou kabelku a často jezdíte autem, pak oceníte kapsář do auta pro děti. Dáte do něj snadno plínky, dudlíky, krémy ale i různé hračky, knížky a případě náhradní tričko a pitíčko. Prostě všechno, co každá máma potřebuje.

Kapsář do auta pro děti - na co si dát pozor

Jen je potřeba myslet na prostor, protože menší dítko tento dětský kapsář a následně i sedadlo může začít okopávat, což by se muselo řešit nějakou ochranou povrchu. Stejně tak malé dítě si za jízdy samo na oblíbenou hračku nedosáhne (dokud nedoroste do vyššího věku), a vy se musíte věnovat řízení. Je to tedy v tomto případě docela na pováženou, jestli kapsář do auta pro děti pro vás nebude nakonec spíše nepotřebná věc, za kterou zbytečně utratíte peníze.

Vzhled kapsáře do auta jde stranou

V tomto případě je nutné počítat s tím, že musíte dát design vnitřku vozu stranou. V nějakém modernějším autě ten dětský kapsář může působit jako pěst na oko. Na druhou stranu potřebujete být v určitých fázích života přeci jen spíše praktičtější, než povrchní. Otázka tak je, jestli zvolit v případě kapsáře do auta pro děti nějaký barevný a veselý a nebo se držet klasiky a sáhnout po tom černém, který do interiéru lépe zapadne.

Kapsář do auta a cena

Tady záleží především na tom, kolik chcete do kapsáře do auta investovat. Samozřejmě produkty pochybné kvality seženete i za stovku z Číny. Pokud ale chcete, aby kapsář něco vydržel, je lepší do toho dát víc peněz. Některé kapsáře do auta mají také rovnou zabudovanou kapsu třeba na tablet nebo telefon, aby mohlo dítko koukat na pohádky - tyto kapsáře do auta bývají zpravidla o něco dražší.

Lepší a z kvalitnějšího materiálu seženete kapsáře do auta od 500 korun a výše. Také záleží jakou firmu si vyberete. Pokud si kapsář necháte ušít nebo se do šití pustíte sami, pak mohou být náklady nižší.

Zdroj médií: Depositphotos.
Pavel Táborský

Autor článku
Pavel je člověk, který má rád moderní technologie a přesně i taková auta. Když má volnou chvíli jezdí na různé automobilové srazy a jeho druhým domovem jsou závodní okruhy. 

Podobné články