PRÁCE 🧰

Tipy na dárky pro ženy do auta

19. 12. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Potěšit ženu nějakou motoristickou věcí může být vždy velký oříšek. Obzvlášť pokud vůz využívá prakticky jen k přesunům z místa A do místa B. Co tedy vybrat?

Dárky pro ženy do auta

Články na téma dárek pro ženu do auta:

  1. Autopotahy jako dárek
  2. Organizér do auta
  3. Vůně do auta
  4. Chladící box do auta
  5. Dárky pro ženy do auta - právě čtete

Co žena, to jiná osobnost. Některé za volantem tráví týdně několik hodin, jiné používají vůz pouze k přesunům do práce, případně aby vyzvedly děti nebo dojely nakoupit. Auto je tak pro ně pouze stroj bez bližších vazeb. Jak ale uspokojit potřeby obou řidiček, abyste jim vykouzlili úsměv na tváři místo otráveného výrazu? Podíváme se na pár tipů na dárky k Vánocům.

Pro nenáročné řidičky

Někdy může být trochu problém vybrat vhodný dárek pro řidičku, která říká, že nic nechce a nebo lépe, chtěla by trochu něco jiného, než zamýšlíte koupit. Novým autem bychom asi Vánoce nezačínali, nicméně ty, které v autě zas tolik času netráví, by možná mohl potěšit poukaz na umytí vozu. Lze koupit i celý balíček, tedy včetně úklidu interiéru. Není totiž nic lepšího, než řídit voňavoučké auto. A pokud jste muž, který chce i ženu pobavit, co takhle nabídnout své služby a uklidit auto sám. Ona se na vás přitom může třeba dívat s báječným drinkem v ruce.

Další možností je například vůně do auta. Nějaká příjemná, ne příliš aromatická a těžká. Z takových by snadno mohla rozbolet hlavu. A nikdo nechce potkat na silnici ženu s migrénou! Ti, kteří se o své partnerky nebo maminky bojí, by měli sáhnout například po autokameře, která snadno zaznamená jakýkoli problém na vozovce a uchová tak drahocenné důkazy.

Stejně tak pokud žena z neznámého důvodu nechce příliš řídit, případně se stala obětí nějaké dopravní nehody, pak možná stojí za to koupit poukaz na kurz bezpečné nebo kondiční jízdy. Žena získá zpět své sebevědomí při řízení. Takové kurzy provozují zkušení profesionálové, a tak si žádná řidička nemusí připadat hloupě.

Pro náročné řidičky

Ženy, které tráví většinu času v autě, mohou být tedy i náročné na příslušenství, které naleznou pod stromkem. Každá taková žena uvítá raději praktické dárky od těch estetických. Jedním z takových může být například organizér - do kterého si tak řidička může dát nejen potřeby pro dítě, pokud ho má, a nebo pracovní dokumenty. Štěstí navíc je, že pokud si připlatíte, můžete narazit už i na elegantní a vkusnou věc.

A protože my ženy se rády zdokonalujeme, ačkoli to nahlas většinou neříkáme, pak lze sáhnout po voucheru na jízdu na okruhu, případně pro kurz bezpečné jízdy - jak již bylo řečeno, sice může mít člověk ujeto přes desetitisíce kilometrů, ale vždy se může ještě více zdokonalit. A pokud se taková žena ráda stará o svého plechového mazlíčka, pak zkuste zvolit kvalitnější autokosmetiku a nebo lépe objednat její auto na polep fólií.

Praktickými dary mohou být také nové disky, pneumatiky, případně autokoberečky. V případě pneu se jedná o velmi hodnotný dárek a ten jistě potěší každou ženu, neboť si za ušetřené peníze může koupit třeba něco hezkého na sebe.

Zdroj info: Autorský text, zkušenosti autora.
Zdroj médií: Depositphotos.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články