PRÁCE 🧰

Tipy na dárky: Autokompresor

30. 11. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Ať už máte doma velkého nadšence do automobilových strojů nebo ne, možná se mu bude hodit právě autokompresor. Může to být jedna z možností, co darovat pod stromeček.

Autokompresor jako dárek

Články na téma dárek pro muže do auta:

  1. Alkoholtester jako dárek
  2. Autokompresor jako dárek - právě čtete
  3. Nabíječka autobaterií
  4. Nosič na lyže
  5. Dárky pro muže do auta

Vánoce se blíží, a tak řada z vás může přemýšlet o tom, čím obdarovat svého blízkého pod stromeček. Pokud chcete být opravdu originální, pak můžete sáhnout po něčem jiném, než je klasický alkohol tester nebo autokosmetika. Každý kutil a motorista, který si na autě dělá rád vše sám, ocení jistě autokompresor.

A co to vlastně je? Tento přenosný přístroj využije každý, kdo potřebuje nahustit měkkou pneumatiku a to ať už se jedná o automobil nebo třeba jízdní kolo. A protože se jedná o poměrně kompaktní věc, snadno ji obdarovaný uschová na poličce v garáži a nebo třeba v kufru auta. Jediné, co je nutné pro správnou funkci kompresoru mít, je 12V zásuvka - pokud přístroj neběží na baterku.

Výhodou je, že pokud zrovna nepotřebujete dofouknout pneumatiky, můžete kompresor využít třeba na nafukovací matraci nebo na míč na cvičení. Své využití si tak najde třeba i v domácnosti.

Cena může být rozhodující

Pokud se rozhodnete pro nákup takového produktu, pak se jistě budete koukat po ceně. Jenže tady můžete narazit, protože je nutné se zamyslet nad tím, jestli chcete kompresor, který bude mít digitální displej nebo jen analogový ukazatel tlaku. Důležité je znát také příkon nebo další vymoženosti navíc. Za autokompresor můžete tak dát třeba 300 korun, ale také 2500 korun. Záleží pro jak nadupaný produkt se rozhodnete.

Rozhodující je také hlučnost nebo typ kompresoru. Možností je totiž několik - mezi ně patří například kompresor vzduchový, olejový, šroubový, stacionární, akumulátorové, motorový a nebo třeba odhlučněný. 

Někdy je lepší se zeptat

Pokud nevládnete zrovna znalostmi v oboru automoto, pak se hodí se před závazným nákupem zeptat někoho zkušeného. Dost dobře vám mohou v rozhodování pomoci různé diskuze od uživatelů nebo srovnávací recenze. Například podle Chytrého výběru patří do TOP 3 tyto produkty: Xiaomi Mi Portable, RING RAC610 12V 85W a Compass BOX3in1. A například mezi oblíbené produkty podle Heuréky jsou to Alca 7BAR PROFI, Extol Premium 8864001 nebo jeden z levnějších produktů Bottari 12V.

Zdroj médií: Depositphotos.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články