PRÁCE 🧰

Jakým vánočním dárkem potěšit motorkáře?

19. 12. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Máte-li v rodině motorkáře, můžete ho obdarovat něčím s motorkami spojeným. Dobrou zprávou je, že výběr není nijak složitý a potěšit blízkého lze i dárkem za pár stokorun.

Vánoční dárky pro motorkáře

Články na téma tipy na dárek pro řidiče:

  1. 10 tipů na dárek pro motoristu
  2. Kamera do auta
  3. Handsfree do auta
  4. Nejlepší dárky do auta
  5. Vánoční dárky pro motorkáře - právě čtete

Kalendář KTM

Kalendář na rok 2024

Jelikož většina motocyklů jsou poměrně pohledné stroje, jsou logicky atraktivním tématem kalendářů. Vybírat můžete z desítek různých velikostí i zaměření. Od motokrosových, přes cestovně zaměřené, až po kalendáře s momentkami ze závodů.

KTM peněženka

Peněženka

Logo snad každého výrobce motocyklů se dostalo na peněženky. Ty lze najít ve více cenových relacích, přičemž je dobré, aby dar odpovídal zaměření daného motorkáře. Na choppera to bude chtít ideálně pravou kůži, silničkách ocení spíš odolnou textilii.

Touratech držák

Držák na mobilní telefon

Navigace se už dnes odehrává prakticky výhradně přes smartphony. Na ty existuje spousta nejrůznějších držáků a systémů uchycení, přičemž některé mají v katalogu příslušenství i jednotlivé motocyklové značky. Mezi špičku v oboru příslušenství zaměřené na cestovatele patří třeba Touratech.

Bluetooth headset na motorku

Komunikační headset

Jestli jezdíte ve dvou, ať už na jedné motorce, nebo každý na svém stroji, je fajn mít možnost se mezi sebou dorozumívat. Existují přímo k tomu určené sady, které umožní vést za jízdy hlubokomyslnou debatu, ale každý zvlášť může také headset využít jako handsfree ke svému telefonu.

KTM nářadí

Nářadí

Tady se lze snadno dostat na tenký led, pokud půjdete třeba do hobbymarketu. Hrozí totiž, že reálně koupíte něco, co s konkrétním motocyklem vůbec nebude kompatibilní. Naštěstí vám jdou motoproducenti naproti a nabízejí sady určené často i pro konkrétní modelovou řadu. Jsou většinou velmi skladné a sestavené tak, aby pokryly veškerou základní i nouzovou terénní údržbu. Navíc to nebývají žádné aušusy, ale naopak poměrně kvalitní sety nářadí.

Čistící sady

Čistící sady

Jestli něco potřebuje každý motocykl bez výjimky, je to pravidelná očista. Ta vizuální je spíše vizitkou majitele stoje, ale například řetěz je nutné čistit (a mazat), aby co nejdéle vydržel. Prodávají se nejrůznější specializované sady, určené jak třeba na plastové části, tak i na kožená sedadla a podobně. Samostatnou kapitolou je údržba motocyklových oděvů, kde se dá rovněž vybírat z nepřeberného množství produktů.

Funkční prádlo

Funkční prádlo

V každém ročním období se hodí na motorku funkční prádlo. Nejvíce v létě bojují motorkáři s tím, že jsou navlečení v bundě a kalhotách, případně kombinéze, ale jakmile zastaví, začnou se potit. Jízda v mokrém tričku není nic příjemného, proto je fajn mít na sobě vrstvu, která pot odvede a tělo zůstane v suchu.

Zdroj info: flash-team.
Zdroj médií: Depositphotos, Flash-team.

Podobné články