PRÁCE 🧰

Pneuservis Žďár nad Sázavou

5. 5. 2021 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Potřebujete přezout, nahustit nebo uskladnit pneumatiky ve Žďáře nad Sázavou a okolí? Nevíte si rady s výběrem toho pravého pneuservisu pro vás? Níže naleznete užitečné informace, které vám pomůžou při rozhodování.

Pneuservisy Žďár nad Sázavou

Pneuservisy v kraji Vysočina:

  1. Pneuservis Havlíčkův Brod
  2. Pneuservis Jihlava
  3. Pneuservis Třebíč
  4. Pneuservis Žďár nad Sázavou - právě čtete

Jak při výběru pneuservisu postupovat?

Vybrat ideální pneuservis nemusí být tak těžké, jak se na první pohled může zdát. Postupujte tak, že si nejdříve uvědomíte, jakou konkrétní službu sháníte a podle toho pak vybírejte dále. Pokud se totiž jedná o nějakou méně často poptávanou (například TPMS nebo oprava ALU disků), nenabídne vám ji každá firma.

Co je nejčastěji poptávaná služba v pneuservisech vás asi hned napadne. Jedná se o přezutí pneumatik. Zákon totiž řidičům přikazuje mít nazuté zimní pneumatiky v období od 1. listopadu do 31. března. Jak dlouho by vám trvalo jejich přezutí doma? Pokud máte rádi jistotu a stoprocentní kvalitu, navštivte raději pneuservis, kde za tuto službu zaplatíte kolem 600 až 800 Kč.

Pneuservis Žďár nad Sázavou

Jaká další služba v pneuservisu je velice často poptávaná, vás asi také hned napadne. Je to oprava píchnutých nebo jinak poškozených pneumatik. Kdo má dost šikovnosti, trpělivosti a také odvahy, může ji zkusit provést sám za pomoci spreje na opravu pneumatik. Pokud si ale raději připlatíte za stoprocentní kvalitu, vyjde vás to v pneuservisu zhruba na 150 až 500 Kč.

Čím se vyznačuje kvalitní pneuservis?

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud má pneuservis vybudovanou dobrou pozici na trhu a nachází se zde už několik desítek let, bude určitě kvalitní, protože jinak by takové postavení ani nezískal.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. 3D měření geometrie kol, automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní ruční nářadí a velký počet zvedáků? I toto kvalitě pneuservisu prospěje.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Nakolik se zaměstnanci věnovali školení a vzdělávání je viditelné na první pohled. Pokud jim vše padá z ruky, nejspíš to nebude ideální.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Huštění, přezutí, prodej, uskladnění, výměna pneumatik, jejich plnění dusíkem, vyvážení kol, seřízení jejich geometrie, oprava ALU disků i TPMS. Široká nabídka služeb kvalitu firmy zvyšuje.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Velký hráč na trhu nebo malý lokální  pneuservis? Nepodceňujte menší podniky. Aby totiž živnostníci uspěli na trhu s pneu službami často nabízí vyšší kvalitu služeb, nižší ceny nebo ochotnější  personál.

Pneuservisy ve Žďáře nad Sázavou a okolí

Ve Žďáře nad Sázavou a okolí se nachází kolem 50 pneuservisů, které nabízí různé služby:

  • 1 z nich protektorování pneumatik
  • 39 huštění pneumatik
  • 24 jejich prodej

Legislativa a její požadavky na hloubku dezénu

Kontrolujte u svého vozu, jestli nemáte sjeté pláště pneumatik. Zákonem je totiž stanoveno, že ty letní musí mít minimální hloubku dezénu 1,6 milimetrů a zimní 4 milimetry. Nové pneumatiky si můžete koupit buď v pneuservisu nebo online podle specifického rozměru.

Pokud přemýšlíte o koupi pneu a nevíte, jaký typ nebo značku zvolit či vás zajímají další informace o tomto tématu, prohlédněte si články v rádci Portálu řidiče.

Řidiči by také měli přemýšlet nad tím, jak uskladnit pneumatiky. Pokud si na něj troufnete sami, dejte si pozor na to, aby neztratili svou životnost nebo bezpečnost. Cena této služby provedené profesionály v pneuservisu se pohybuje kolem 400 Kč.

Nonstop pneuservisy ve Žďáře nad Sázavou a okolí

Pneu služby - okolní okresy

  • Pneuservisy Havlíčkův Brod - V tomto okrese najdete kolem 40 pneuservisů, které vám nabídnou služby od přezutí pneumatik po vyvážení kol.
  • Pneuservisy Jihlava - V jihlavském okrese se nachází asi 40 pneuservisů, ve kterých je nejpoptávanější službou výměna pneumatik.
  • Pneuservisy Pelhřimov - Ve zdejším okrese naleznete kolem 30 pneuservisů s širokou nabídkou služeb.
  • Pneuservisy Třebíč - V Třebíči se nachází kolem 70 pneuservisů, které vám nabídnou prodej, přezutí, uskladnění, výměnu, nahuštění pneumatik i seřízení geometrie kol, jejich vyvážení nebo TPMS.

Pneuservisy pro motocykly ve Žďáře nad Sázavou

Další zajímavé články z Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články