PRÁCE 🧰

Pneuservis Sokolov - rádce výběru

27. 2. 2021 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Líbilo by se vám najít spolehlivý a kvalitní pneuservis v Sokolově a jeho blízkém okolí, kde vám zajistí pneu služby jako přezutí a výměna pneu, opravy kol, huštění pneumatik a nebo uskladnění pneu? Zajímají vás ceny za jednotlivé služby? Nevíte, který pneuservis si vybrat? Právě pro vás máme tento článek, který vám pomůže s výběrem pneuservisu v Sokolově a okolí.

Pneuservisy Sokolov

Pneuservisy v Karlovarském kraji:

  1. Pneuservis Cheb
  2. Pneuservis Karlovy Vary
  3. Pneuservis Sokolov - právě čtete

Jak vybrat ten nejlepší pneuservis ve vašem okolí

Je to poměrně jednoduché. Na začátku si musíte říct, jakou službu nebo produkt po pneuservisu budete poptávat - od toho se odvíjí základní výběr, protože ne každý pneuservis nabízí veškeré pneu služby, které existují. Dále byste se měli řídit počtem nabízených služeb, místem, kde se pneuservis nachází, otevírací dobou a v neposlední řadě také rozhodně cenou. V našem katalogu firem, na který se dostanete přes tento odkaz, evidujeme přes 4 400 firem.

Seznam pneuservisů v Sokolově a okolí

Nejžádanější službou je přezutí pneu

Nejvíce hledanou a také poptávanou službou, kterou po pneuservisech lidé chtějí, je jistě přezutí pneumatik. Pokud nepatříte mezi ty řidiče, kteří používají celoroční pneumatiky, s největší pravděpodobností přezouváte vaše auto dvakrát do roka. Zimní pneu musíte mít totiž od 1. listopadu do 31. března a to pokud je na silnici námraza, led a nebo souvislá vrstva sněhu. Manuálně zruční jedinci si zvládnou přezout auto doma. Pokud na to nemáte čas, chuť a ani vybavení, můžete se obrátit na téměr jakýkoliv pneuservis. Ten si za přezutí běžně účtuje okolo 600-800 Kč.

Autorizované pneuservisy v okolí Sokolova

Poškozená pneumatika aneb pokažená nálada řidiče

Pokud jste někdy pneumatiku píchli tak víte, že to není nic příjemného a pro řidiče jsou to starosti navíc. V pneuservisech však jsou na tuto věc zvyklí a proto vám velice rychle zajistí opravu pneu. Pokud se jedná o poškození menšího rozsahu, možná si vystačíte se spreji nebo sadami určenými na opravy pneumatikPokud si ale pneuservis vyberete, vyjde vás oprava jedné pneu na 150-500 Kč v závislosti na rozsahu poškození. Oproti tomu sady na opravu pneu vychází v průměru na 2 tisíce korun.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Vyškolený a zručný personál. V kvalitním pneuservisu pracují šikovní a zruční pracovníci, kterým nepadají věci od ruky a nemají na place nepořádek. Kvalitní zaměstnavatel dbá taky na to, aby byl personál stále dobře kvalifikován.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní výbava a dobré zázemí. Pro poskytovaní kvalitních služeb je třeba vhodná výbava a zázemí - automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní nářadí, mnoho zvedáků a pracovní místa. Ekonomicky stabilní a profesionální pneuservisy mají vždy zmíněnou výbavu a jsou připraveni vám poskytovat kvalitní služby.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Mnoholetá zkušenost na trhu. Pneuservisy, které jsou již několik let funkční a jsou místně vyhlášené a mají plnou klientelu spokojených zákazníků, kteří se rádi vrací, tak jsou opravdu kvalitní. Určitě zde pouze nevyhodíte svoje peníze ale dostanou se vám kvalitní služby.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Malé pneuservisy mnohdy jako konkurenti velkým firmám. Menší pneuservisy musí nabízet precizní práci za nižší cenu, aby se udržely na trhu. Zákazník je pro ně vždy prioritou a často vám poskytnou služby i mimo oficiální otevírací dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Rozmanitá nabídka služeb. Rozmanitou nabídku doplňkových služeb určitě oceníte a také to značí kvalitní pneuservis, který má dostatek vybavení a prostoru provádět třeba plnění pneu dusíkem, kalibraci TPMS nebo třeba protektorování pneumatik a jejich uskladnění. Služby na víc vám určitě ušetří čas i peníze. Celková nabídka služeb podtrhuje kvalitu pneuservisu.

Pneuservisy v blízkém okolí Sokolova

V blízkostí okresu Sokolov se nachází 22 pneuservisů:

Sjeté pneumatiky aneb ohrožení pro vás i ostatní na silnici

Sjeté pneu může být vaším strašákem nejenom z toho pohledu, že můžete dostat pokutu od policisty až do výše 2 000 Kč, ale také proto, že během silničního provozu ohrožujete sebe i ostatní. Pokud mají pneumatiky nižší hloubku dezénu než je povolené minimum (pro letní pneumatiky 1,6 mm a pro zimní pneu 4 mm), mají vysoce snížené jízdní vlastnosti. Pokud se nákupu nových pneumatik nevyhnete, objednat si je můžete přes internet a nebo si zajeďte do pneuservisu, kde vám odborně poradí a pomohou.

Bude vás v nejbližší době čekat nákup nových pneu? K tomu se vám bude hodit naše série článků o pneumatikách, které jsme pro vás přehledně uspořádali v rádci Portálu řidiče.

Posezónní uskladnění pneumatik

Zodpovědné uskladnění pneumatik rozhodně neznamená „je někam dát“. Aby pneu netratili na životnosti a bezpečnosti, je třeba přístup k uskladnění vzít o trochu víc zodpovědně. A nebo si můžete zaplatit za uskladnění v pneuservisu. Stát vás to bude přibližně 400 Kč za všechny 4 pneumatiky.

Pneuservisy pro dodávky nedaleko Sokolova

Pneu služby v okolních okresech

  • Pneuservisy Cheb - V tom nejzápadněji položeném okresu České republiky můžete poptávat pneu služby od výměny a přezutí pneu, přes huštění pneumatik až po prodej nových pneu - a to konkrétně hned od 30 pneuservisů.
  • Pneuservisy Karlovy Vary - V okrese Karlovy Vary, stejnojmenném okresním i krajském městě, funguje přes 50 pneuservisů.
  • Pneuservisy Sokolov - Ve chvíli, kdy budete potřebovat v nejmenším okrese Karlovarského kraje najít pneuservis, svoje služby vám nabídne celkem 22 pneuservisů. Najděte si ten správný pneuservis pro vás v našem katalogu pneuservisů v Sokolově a okolí.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články