PRÁCE 🧰

Odpočinek mezi zápasy: Nejlepší wellness v Ostravě pro hokejové páry fanoušky!

15. 5. 2024 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 v Ostravě slibuje strhující hokejové bitvy a bouřlivou atmosféru. Ale co dělat v chvílích volna mezi zápasy? Ideální volbou je dopřát si zasloužený relax v ostravských wellness centrech.

Odpočinek mezi zápasy: Nejlepší wellness v Ostravě

Pivní lázně Stodolní

Napínavé hokejové bitvy na Mistrovství světa v Ostravě zaručeně strhnou i ty nejnáročnější fanoušky. Ale co dělat, když se zrovna nehraje a vy toužíte po zaslouženém odpočinku a zregenerování sil? Nenechte se strhnout stresem a dopřejte si blahodárný relax v jednom z ostravských wellness center, které vám nabízí širokou škálu procedur, které vám pomohou nabrat novou energii a připravit se na další hokejové zážitky.

Originální zážitek s pivní pěnou

Hledáte netradiční wellness zážitek? Pak navštivte Pivní lázně Stodolní v centru Ostravy. Čeká na vás originální pivní lázeň v kádích z dubového dřeva, která má blahodárný vliv na pleť a vlasy, uvolňuje svaly a podporuje regeneraci organismu. Po koupeli si vychutnejte relaxaci na lůžku a dopřejte si masáž zad a šíje pivním olejem. Zážitek zakončíte čtyřmi půllitry piva a občerstvením. Cena pro dvě osoby je 2 849 korun.

Omlazující lázeň ve víně

Dopřejte si omlazující lázeň ve víně v příjemném prostředí wellness centra. Lázeň ve směsi vinného oleje, vinné soli a extraktu z vinných rév má blahodárný vliv na pleť a celkové zdraví. Po koupeli si vychutnejte relaxaci na lůžku s lahví bílého nebo červeného vína a svíčkami. Cena pro dvě osoby je 2 849 korun.

Sladké potěšení pro tělo i duši

Odpočiňte si na lahodné čokoládové lázni, která zanechá vaši pokožku hebkou a hydratovanou. Bylinná párová koupel s čokoládovým aroma uvolní vaše svaly a mysl. Po koupeli si vychutnejte dva šálky horké čokolády a relaxujte v prostorné odpočinkové zóně. Cena pro dvě osoby je 1 499 korun.

Relaxace pro smysly

Dopřejte si uklidňující jasmínovou koupel, která má relaxační a afrodiziakální účinky. Po koupeli si vychutnejte koupel v dubové vaně a nechte se hýčkat masáží lávovými kameny. Masáž lávovými kameny má blahodárný vliv na svaly a klouby, uvolňuje napětí a podporuje regeneraci organismu. Cena masáže se pohybuje od 999 do 1 799 korun.

Další procedury a masáže

V ostravských wellness centrech si můžete vybrat z široké škály dalších procedur a masáží, které vám pomohou uvolnit se a načerpat novou energii. Nabízí se například tantrická masáž, sauna, zábaly, čokoládová a medová masáž, kokosová, skořicová, exotické a orientální masáže, jako například madagaskarská, tibetská, thajská nebo švédská.

Odpočinek mezi zápasy: Nejlepší wellness v Ostravě

Sauna-in

Hledáte klidné a luxusní místo pro relaxaci a regeneraci? Pak navštivte Sauna-IN, moderní wellness centrum ve Staré Vsi nad Ondřejnicí, jen kousek od Ostravy. Sauna-IN vám nabízí unikátní koncept 12 prostorných privátních zón, z nichž každá je vybavena vlastní saunou, ochlazovacím bazénkem či vířivkou a terasou s výhledem do zeleně. Užijete si zde naprosté soukromí a komfort v privátní zóně, která je určena pouze pro vás a vaše přátele (až 4 osoby). Žádné davy a shon, jen klid a pohoda. Sauna-IN nabízí SOFT panoramatickou saunu s příjemnou teplotou 50 °C – 65 °C a FINSKOU panoramatickou saunu s vysokou teplotou 80 °C – 100 °C. Každý si tak může vybrat saunu podle svých preferencí. Sauna-IN vám nabízí speciální balíčky za skvělé ceny:

pondělí až pátek:

  • 10:00 - 14:00: Finská sauna (100 °C) + ochlazovací bazének + soft sauna (80 °C) + vířivka za pouhých 999 korun.
  • 14:00 - 22:00: Finská sauna (100 °C) + ochlazovací bazének za 1 390 korun nebo soft sauna (80 °C) + vířivka za 1 590 korun.

o víkendu:

  • 10:00 - 22:00: Finská sauna (100 °C) + ochlazovací bazének za 1390 korun nebo soft sauna (80 °C) + vířivka za 1 590 korun.

Remissio

Hledáte klidné a luxusní místo pro relaxaci a regeneraci? Pak navštivte Remissio, privátní relax centrum v Ostravě, které vám nabízí jedinečný koncept pro váš dokonalý odpočinek. Ať už zatoužíte po římských lázních, tematických relaxačních pokojích, profesionálních masážích nebo dokonce zahradním wellness, Remissio vám splní všechna přání. V luxusním vybavení najdete vše, po čem vaše tělo i mysl touží. Vířivky, různé typy saun, odpočinkové zóny se Smart TV a dokonce i Kneippův chodníček pro dokonalé prokrvení celého těla. Přestože se Remissio nachází v klidné lokalitě, díky blízkosti centra Ostravy se k němu snadno dostanete a zároveň si užijete klid a pohodu mimo ruch velkoměsta. Remissio je ideální místo pro romantický večer s partnerem, kde si můžete užít nezapomenutelné chvíle v soukromí a pohodlí. Stejně tak je skvělou volbou pro relaxaci a regeneraci, abyste načerpali novou energii a zbavili se stresu všedních dnů.

Ceny v Remissiu jsou velmi příjemné, začínají na 2 100 korun za dvě hodiny pro maximálně 4 osoby (s možností připlatit si za každou další osobu 500 korun).

Odpočinek mezi zápasy: Nejlepší wellness v Ostravě

Saunia

Hledáte ideální místo pro relaxaci a regeneraci a nevadí vám jiní lidé? Pak navštivte Saunia, moderní saunový svět v obchodních centrech Futurum a Avion v Ostravě. Po dobrém jídle je totiž fajn si někde odpočinou a přesně proto je síť Saunia hned na dosah v obchodních centrech. Saunia vám nabízí jedinečnou možnost zažít blahodárné účinky saunování v komfortním a klidném prostředí. Na výběr je 6 typů saun a 5 ochlazovacích systémů, takže si každý vybere to, co mu nejvíce vyhovuje. A co je nejlepší? První vstup do Saunia je zdarma! Stačí si založit online profil, ověřit ho a dobít si kredit alespoň 300 Kč. Navíc je v sauně bezplatné zapůjčení osušky a prostěradla i 10 minut na šatnu. Ceny začínají na 319 korunách, takže si tento luxusní zážitek může dovolit téměř každý.

Zdroj info: Pivní lázně Stodolní, Remissio, Saunia, Sauna-IN.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články