PRÁCE 🧰

Ostrava během MS v hokeji: Ochutnejte speciality a užijte si atmosféru!

14. 5. 2024 3 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Hledáte skvělé místo, kde se najíst mezi zápasy hokejového mistrovství světa v Ostravě? Žádný strach, Ostrava nabízí širokou škálu gastronomických zážitků pro každý vkus a rozpočet. Ať už máte chuť na rychlé občerstvení, gurmánskou večeři nebo tradiční českou kuchyni.

Nejlepší restaurace v Ostravě během MS v hokeji: Vychutnejte si gastronomické požitky!

Hledáte osvěžení během hokejového mistrovství světa v Ostravě, aniž byste museli utrácet horentní sumy? Pak navštivte hladové okno Pizzerie Don Corleone hned naproti Ostravar aréně! Nabízí lahodné pivo za ceny, které vás potěší. Kromě piva si můžete pochutnat i na široké nabídce chutných jídel. Vyberte si z křupavých pizz, lahodných burgerů, nebo pikantních kuřecích křidýlek. A pokud si chcete vychutnat jídlo na čerstvém vzduchu, můžete si posedeť v útulném venkovním posezení pod slunečníkem.

Nechtějí se vám stát fronty u prvního občerstvení nejblíže Ostravar arény? Žádný strach, Ostrava nabízí širokou škálu gastronomických zážitků i pro ty nejnáročnější milovníky pizzy. Pizzerie Caldo vás potěší netradičními kombinacemi surovin a inovativním přístupem k pizze. Ať už máte chuť na pikantní pizzu s jalapeños a chorizo, vegetariánskou pizzu nebo sýrovou pizzu v Pizzerii Caldo si zaručeně pochutnáte.

Chacharova pizza je další skvělá volba pro milovníky pizzy v Ostravě. Tato pizzerie se pyšní tradičními recepty a poctivou italskou kuchyní. Pizzy z Chacharovy pizzy jsou bohatě plněné a s lahodnou křupavou kůrkou.

Máte chuť na lahodnou pizzu, ale nechcete se hýbat z hotelu během hokejového mistrovství světa v Ostravě? Žádný strach, všechny zmíněné pizzerie vám jídlo dovezou až na hotelový pokoj. Objednejte si pizzu online nebo telefonicky a vychutnejte si ji v pohodlí svého hotelu.

Vše na jednom místě

Mezi hokejovými zápasy na mistrovství světa v Ostravě vám jistě vyhládne. Ať už máte chuť na klasickou českou kuchyni, exotické chutě Asie, pikantní indické speciality, luxusní jídlo nebo rychlé občerstvení McDonald a KFC, v Avion Shopping Parku si vyberete! Avion Shopping Park se nachází v blízkosti Ostrava arény, takže si po zápase můžete s klidem vychutnat jídlo a nákupy. Dostanete se tam tramvají číslo 2 ze zastávky Sport aréna a vystoupíte na OC, Zábřeh.

Kde se najíst v Ostravě

Hledáte skvělé místo k jídlu po náročném hokejovém zápase? V okolí Ostravar arény najdete mnoho skvělých restaurací, ale jen některé z nich se pyšní vynikajícím hodnocením od spokojených zákazníků. Podívejte se na tyto pět nejlépe hodnocených restaurací (nad 4 hvězdičky)

Restaurace Benada - hotel Clarion Ostrava

Tato elegantní restaurace uvnitř hotelu Clarion Ostrava nabízí moderní českou kuchyni s mezinárodními prvky. Hosté si pochvalují kreativní prezentaci jídel a vynikající chutě. Hodnocení: 4,8 hvězdičky na Google.

Restaurace Brykule

Tato útulná restaurace s přátelskou atmosférou se zaměřuje na tradiční českou kuchyni s moderním nádechem. Nabízí široký výběr piv a vín z lokálních pivovarů a vinařství. Hodnocení: 4,7 hvězdičky na Google.

Tankovna u koně

Tato neformální restaurace s rustikálním interiérem je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat pivo a českou kuchyni v pohodové atmosféře. Nabízí široký výběr piv z malých pivovarů. Hodnocení: 4,6 hvězdičky na Google.

Restaurace Eliáš

Tato restaurace s krásnou zahrádkou se specializuje na grilované speciality a steaky. Hosté si pochvalují perfektně propečené maso, přátelský personál a klidnou atmosféru. Hodnocení: 4,5 hvězdičky na Google.

Restaurace Karlos

Tato restaurace s moderním interiérem nabízí široký výběr vybraných specialit. Nabízí také vína a typicky ostravské pivo Ostravar 11° i 12°. Hodnocení: 4,5 hvězdičky na Google.

Zdroj info: Google.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články