PRÁCE 🧰

MS v hokeji v Ostravě: Najděte si ideální ubytování za dostupné ceny

10. 5. 2024 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Hokejové mistrovství světa v Ostravě se blíží a s ním roste i zájem o ubytování. Ceny pokojů a apartmánů v Ostravě a okolí v době šampionátu prudce rostou, a proto je důležité si včas zajistit ubytování.

Hokejová horečka v Ostravě: Ubytujte se včas a za skvělé ceny!

Jaký máte rozpočet?

Nejprve si ujasněte, kolik chcete za ubytování utratit. Ceny se v Ostravě během Mistrovství světa značně liší v závislosti na typu ubytování, lokalitě a termínu pobytu. Hotely v centru Ostravy a v blízkosti Ostravar Arény, budou patřit k nejdražším variantám. Naproti tomu penziony a apartmány v okrajových částech města, nebo v okolních obcích, můžou nabídnout dostupnější ceny. Zvažte ubytování v sousedních městech, jako jsou Frýdek-Místek, Havířov nebo Opava. Zamyslete se i nad tím, co je pro vás důležité - blízkost stadionu, komfortní vybavení, klidné prostředí, nebo nízké ceny?

Komfort a vybavení

Hotely obvykle nabízí nejvyšší komfort a širokou škálu služeb, včetně snídaně, wellness centra, parkování atd. Apartmány vám poskytnou více soukromí a možnost vařit si vlastní jídlo. Penziony a hostely jsou cenově dostupnější variantou, ale komfort a vybavení můžou být skromnější.

Dostupnost

Mnoho ubytovacích zařízení v Ostravě je již během Mistrovství světa plně obsazeno. Proto je důležité si včas rezervovat ubytování, a to i v případě, že nejste 100 % rozhodnuti o termínu pobytu.

Využijte online rezervaci a sledujte nové nabídky

Internetové stránky jako Booking.com, Airbnb, Hotels.com nebo Slevomat vám pomohou s rychlým a přehledným srovnáním nabídek. Můžete si zde nastavit filtry podle ceny, typu ubytování, hodnocení uživatelů a dalších kritérií. Nezapomeňte si přečíst recenze a popisy ubytování, abyste se ujistili, že splňuje vaše očekávání.

Některá ubytovací zařízení v Ostravě můžou během Mistrovství světa nabízet speciální nabídky a slevy. Sledujte také webové stránky hotelů a penzionů, nebo se informujte telefonicky o aktuálních cenách a dostupnosti.

Parkování je také důležité

Pokud se chystáte do Ostravy autem, je také důležité si včas rezervovat parkování v blízkosti ubytování. Mnoho hotelů a apartmánů nabízí parkování za poplatek. Pokud budete cestovat vlakem, nebo autobusem, zkontrolujte si spojení a pečlivě si naplánujte cestu na Mistrovství světa v hokeji 2024.

Za kolik se v Ostravě ubytujete?

Ceny ubytování se liší v závislosti na typu ubytování, lokalitě a termínu pobytu. Obecně platí, že čím blíže k centru Ostravy a čím blíže k termínům konání zápasů, tím vyšší budou ceny.

Ceny pokojů v hotelech, penzionů a apartmánů se v Ostravě v době šampionátu pohybují od 700 korun se sdílenou koupelnou až klidně do 5 000 korun za osobu/noc. V okrajových částech Ostravy a v okolí se ceny pohybují do 3 000 korun za osobu/noc.

Zdroj info: Booking.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články