PRÁCE 🧰

Nejlepší YouTube kanály pro fanoušky aut

11. 1. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Názory

Za dobu, co se zajímám o auta a vše s nimi spojené, mám už ve sledovaných kanálech na YouTube pár favoritů.

Nejlepší YouTube kanály pro fanoušky aut

Když dovolíte, rád se o ně podělím. Pravděpodobně některé z nich nebudou úplně neznámé, ale dost možná vám pomohu objevit zajímavé nové tvůrce. Jen mne prosím neproklínejte, až se ve tři ráno nebudete moci odtrhnout od obrazovky. Varoval jsem vás!

Garage 54

Kde jinde začít, než v zemi kde dnes znamená včera? Rusové jsou zvláštní národ, ale bez jejich videí by svět byl o dost nudnější. Borci z tohoto kanálu se nebojí vyzkoušet i ty nejšílenější nápady, které ale nejednoho fanouška aut musely někdy napadnout. Zvládají dělat i serióznější a užitečná videa. Jejich obětí je mimochodem často Lada.

Engineering Explained

Jestli vás do detailů zajímá, jak co funguje, proč nekupovat levné brzdové destičky a třeba proč nejezdit se skoro prázdnou nádrží, tady se vám dostane vysvětlení. Tvůrce má navíc i velmi objektivní a na faktech založený pohled na elektromobilitu. Vše je podáno velmi srozumitelnou formou, ale přitom je problematika často rozpitvána i do detailů.

Jay Leno's Garage

Tenhle borec je krom komika, moderátora a spisovatele i velkým fanouškem aut. Věnuje se jednotlivým autům, renovaci veteránů, ale i třeba zajímavým rozhovorům. Někdy jsou to neskutečné “špeky”, na které si Jay sáhne, včetně třeba Tatry T87.

Scotty Kilmer

Americký gentleman se zaměřuje na nejrůznější tipy týkající se ojetin, jejich údržby, ale také na fintičky a triky. Namátkou třeba poradí na co používat u nás velmi populární WD-40 a na co rozhodně ne. Anebo třeba za necelou tři čtvrtě minutu vysvětlí, k čemu všemu může být užitečný bezkontaktní teploměr.

Supercar Blondie

Tak popravdě - kdo z nás by s touto sympatickou slečnou občas rád neměnil? Nechají ji klidně řídit policejní tank, ale i tak vzácný a drahý kousek jako je Bugatti Divo. Supercar Blondie nepitvá technické detaily, nesnaží se přehnaně diváka edukovat. Zato to má spád a punc exkluzivity.

Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články