PRÁCE 🧰

Silniční veletrh v Pardubicích přinesl atraktivní praktické ukázky

13. 9. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Po Dopravní konferenci následoval druhý den Silniční veletetrh, už tradiční akce spojená s dopravou. Z prostorů potemnělého konferenčního centra se tak dění kolem dopravy přesunulo ven, do areálu cestářů v Doubravicích.

Silniční veletrh

Dopravní konference a silniční veletrh v Pardubicích:

  1. Dopravní konference Pardubice
  2. Silniční veletrh v Pardubicích přinesl atraktivní praktické ukázky - právě čtete
  3. Cestářské rodeo – závodní disciplína silničářů
  4. Dopravní konference 2023
  5. Silniční veletrh dopadl jako vždy – povedl se
  6. Cestářské rodeo 2023

Akce pro všechny

Veletrh je akce určená pro firmy z oblasti silničního hospodářství, výrobce a prodejce silniční techniky i materiálů. Je to zkrátka příležitost k setkání a odprezentování svých služeb nebo produktů odborné veřejnosti, ale i případným budoucím obchodním partnerům. A v neposlední řadě je Silniční veletrh přístupný i široké veřejnosti.

Drcení i výšky

Aby to bylo atraktivní skutečně pro všechny, konaly se na místě i praktické ukázky. Divácky nejvděčnější bylo asi drcení betonu vydrcovacími nůžkami pro následnou ekologickou likvidaci betonového recyklátu nebo likvidace autovraku. Ti, kdo se nebojí výšek, měli možnost nechat se pomocí autojeřábu vynést v kleci do výšky a pokochat se výhledem na Pardubice a okolí. Nutno podotknout, že počasí akci skutečně přálo a rozhledové podmínky byly skutečně vynikající.

Silniční veletrh

Tatra do škol

Jedním z vrcholů akce bylo slavnostní předání nového auta z projektu Tatra do škol. V rámci něj dostala Správa a údržba silnic Pardubického kraje úplně nový Tatra Fénix. Na tom by asi nebylo nic až tak zvláštního, kdyby se nejednalo o vozidlo postavené studenty Střední školy automobilní v Holicích, kteří to zvládli od začátku do konce z dodaných náhradních dílů.

Silniční veletrh

Zdroj info: Silniční veletrh v Pardubicích.
Zdroj médií: Jakub Mokříš, Máša agency s.r.o..

Podobné články