PRÁCE 🧰

Silniční veletrh 2023: ráj dopravní techniky

24. 8. 2023 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Dopravní duch neopustí Pardubice ani v pátek 8. září. Tentokrát se totiž odehraje již 22. ročník populárního Silničního veletrhu, který svým zaměřením navazuje na předcházející Dopravní konferenci.

V Pardubicích se odehraje tradiční silniční veletrh

O co se jedná?

Silniční veletrh je venkovní prezentační výstavou pro zvané odborníky z oboru silničního hospodářství a stavitelství. Veletrh je určen pro firmy z oblasti silničního hospodářství, výrobce a prodejce silniční techniky, stavebních materiálů, dodavatele měst a obcí, SÚS a ŘSD, prodejce nákladních automobilů, stavebních strojů, technologických zařízení a jejich příslušenství, dodavatele dopravního značení, osvětlení a komunální techniky a dodavatele stavebních prací.

Program akce

Vše vypukne 8. 9.9:00 v prostorách areálu Správy a údržby silnic Pardubického kraje v Doubravicích. Své služby, technologie a stroje zde včetně praktických ukázek představí více než sedm desítek firem. Pro návštěvníky bude přichystán i zajímavý doprovodný program.

Minulý ročník akce se nesl v atmosféře srovnání minulosti, současnosti a budoucnosti. Návštěvníci měli možnost vidět historická vozidla TATRA i ty nejmodernější výkřiky techniky. Součástí akce bylo také slavnostní předání nového nákladního vozu v rámci projektu Tatra do škol, který z jednotlivých dílů sestavili žáci automobilní střední školy v Holicích. Úspěšnost projektu potvrzuje fakt, že na letošek byl avizován nákup hned dvou sad těchto dílů, můžeme se tedy pravděpodobně těšit na předání dvojnásobné. Předpokládané zakončení veletrhu je pak naplánováno na čtrnáctou hodinu.

Jste zvědaví, co si pořadatelé pro návštěvníky připravili tentokrát? Pokud ano, neváhejte a zaregistrujte se na webu Dopravní konference a silničního veletrhu.

Zdroj info: dksv.cz, suspk.cz, vzpravy.cz.
Zdroj médií: Správa a údržba silnic Pardubického kraje.

Podobné články