PRÁCE 🧰

Víme, které auto příslušenství se vyplatí koupit

7. 8. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Ačkoli může být auto dobře vybaveno už z výroby, občas nastane situace, kdy řidiči schází určité příslušenství. To nastává zejména v případě starších, méně vybavených vozů.

Příslušenství do auta - jaké si pořídit?

Články na téma příslušenství aut:

  1. Příslušenství do auta - jaké si pořídit? - právě čtete
  2. Zahrádka na auto a výhody, které vám přinese
  3. Plachta na auto: Jaká je pro vás nejlepší?
  4. Jaký hasící přístroj do auta a kam jej umístit?
  5. Jak vyrobit zvedák na auto, pokud ho nemáte k dispozici - již brzy

Volba správného příslušenství do aut, může být i volnou inspirací pro některé lidi, kteří stále ještě neví, čím obdarují své blízké. Ať už se to týká Vánoc nebo narozenin, dárky do auta řidiči určitě ocení.

Příslušenství do auta s vyšší prioritou

Kamera do auta

Ono porovnávat, co je důležité a co ne, může být trošičku ošemetné. Ale podle následujících možností a případných tipů na dárky, snadno poznáte, že některé produkty mají přeci jen důležitější charakter. Mezi ty patří například kamera do auta. Tato malá krabička dokáže zaznamenávat cestu. Pokud si připlatíte za kvalitnější kousek, pak může disponovat nočním režimem, nahráváním do smyčky a některé umí i přivolat pomoc v případě detekce dopravní nehody.

Handsfree do auta

Další příslušenství do auta může být handsfree. Tato věc vám pro změnu zjednoduší život, pokud chcete za jízdy používat bezpečně mobilní telefon. Přijímat nebo odmítat hovory zvládnete skrze praktickou věc, kterou si snadno umístíte do řidičovy zóny. V současné době naleznete na trhu už poměrně dobré přístroje, a tak není potřeba, aby stroj byl poblíž pusy. Většina produktů má dobrý dosah a umí i potlačovat šum z okolí.

USB adaptér do auta

USB adaptér ocení zase každý, kdo potřebuje nabít telefon, ale nemá k tomu zrovna vhodné podmínky. Produkt se snadno zapojí do autozapalovače a pak už stačí jen připojit kabel. Některé adaptéry mají jednu zdířku na klasické dobíjení a ta druhá slouží pro rychlonabíjení.

Auto příslušenství s menší prioritou

Držák na mobil a držák na tablet

Kromě výše zmíněného se bude možná hodit auto příslušenství, které nutně nepotřebujete, ale někoho by potěšit přeci jen mohlo. Jedná se tak například o držák na mobil - hodí se zejména pro ty, kteří mají handsfree zabudované, ale v rámci například svého výkonu povolání (taxikář), potřebují čas od času ťuknout do telefonu. Pro ostatní je to trochu na pováženou věc, protože nezapomeňte, že byste měli vždy plně věnovat pozornost jízdě a nikoli telefonu. Podobnou věcí je i držák na tablet.

Držák na pití do auta

U držáku ještě zůstaneme, protože mezi ně patří i držák na pití do auta. Hodí se zejména pro řidiče, kteří nemají dostatek odkládacích prostorů v přední linii interiéru a především pak těch na pití.

TPMS senzory, nabíječky autobaterií, startovací kabely

A pokud bychom zabrousili ještě do praktických věcí, tak v kufru auta se hodí mít například snímač tlaku v pneumatikách (TPMS), nabíječku autobaterií, startovací kabely a další příslušenství.

Zdroj info: Názory autora.
Zdroj médií: Depositphotos.
Pavel Táborský

Autor článku
Pavel je člověk, který má rád moderní technologie a přesně i taková auta. Když má volnou chvíli jezdí na různé automobilové srazy a jeho druhým domovem jsou závodní okruhy. 

Podobné články