PRÁCE 🧰

Ohřívač jídla do auta - praktický pomocník na cesty

29. 8. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Dostali jste se při cestování někdy do situace, kdy jste měli studený oběd a široko daleko nebyla nikde žádná mikrovlnka, či ohřívač? Naštěstí existuje zařízení, které vám váš oběd ohřeje přímo v misce v autě, jeho cena dokonce není ani nijak vysoká.

Ohřívač jídla do auta

Články na téma praktické vychytávky do auta:

  1. Přehled nejlepších vychytávek do auta
  2. Ohřívač jídla do auta - právě čtete
  3. Praktické doplňky do interiéru

Ohřívač jídla do auta 12V / 24V

Existuje mnoho způsobů, jak si můžete ohřát své jídlo, či jej udržovat stále teplé. Bohužel ne každý motorista má možnost a prostor vozit s sebou v autě plynový ohřívač, či dokonce elektrickou plotýnku, tudíž se musí poohlížet po jiných alternativách. Naštěstí existují ohřívače jídla do auta, které je možné zapojit do osobního, nebo nákladního automobilu na 12 V, či 24 V. Na trhu také existují boxy, které můžete napájet i pomocí USB

Kovové a keramické ohřívače jídla do auta

Box slouží k uložení potravin nejen pro profesionální řidiče kamionu, mohou jej použít i lidé, kteří se vydali na výlet pod stan. Ohřívač jídla je vhodný i pro pracovníky na stavbě, nebo pro sportovce na sportovištích. Takové ohřívače jídla do auta obsahují mnoho vychytávek. Vedle bezpečnostního parního ventilu a vhodně tvarované rukojeti v boxech naleznete i vychytanou přihrádku, do které si můžete uložit svůj příbor. Mnoho ohřívacích boxů se vyrábí ze zdravotně nezávadných plastů, na trhu jsou však k dispozici i ohřívače kovové či keramické

Ohřívač jídla do auta

Ohřev jídla v takovýchto boxech trvá asi 35 minut (záleží na typu ohřívače), některé vás dokonce na dostatečně ohřátý pokrm upozorní LED diodou. Bez ohřevu udrží nádoba pokrm teplý až 1 hodinu. Takový ohřívač jídla do auta může být vhodným dárkem na Vánoce, či narozeniny. Cena za ohřívací box se pohybuje v řádech stokorun.

Zdroj médií: unsplash.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články