PRÁCE 🧰

Nový Ford GT dostane barevný designový balíček

6. 7. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Nadšenci supersportu se mohou zase jednou radovat. Automobilová společnost Ford Motor Company oznámil 4. července - tedy na Den nezávislosti, že chystá pro svůj závodnický model GT designový balíček s přizpůsobitelnými barvami.

Současná verze sportovního automobilu byla představena letos v únoru. Vylepšil se výkon a také chlazení motoru. Avšak v sobotu společnost oznámila, že pro další rok má v plánu i poněkud netradiční balíček, který se bude týkat zejména vizuálního vzhledu auta.

Že by plastická chirurgie pro automobil? Možná. V roce 2021 si budou moci zákazníci vybrat nový grafický balíček včetně přizpůsobitelných barev. Na Twitteru Fordu se objevily tři gify automobilu, a to s barvami modré, červené a bílé. Co se týká pohonu, ten by měl dosahovat výkonu 660 koní - Ford GT bude stále nezkrotným hřebcem na poli supersportu.

Jakou další barevnou škálu si společnost pro nový rok připravila, je zatím záhada. Jistotou dřív byly závodní dvoupruhy, ty se ale nyní slijí do jednoho širokého pruhu, který bude podtrhávat celkový charakter vozu. Zákazník si také bude moci zvolit barevný kontrast na krytkách bočních zrcátek nebo u přívodů vzduchu k motoru. Brzy snad také vyjde tisková zpráva, ve které Ford poodkryje další tajnosti ve vylepšení samotného vozu.

Zdroj médií: Ford.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články