PRÁCE 🧰

Liqui Moly aditiva

4. 2. 2020 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat aditivum Koupě aditiva podle značky Rádce motoristy Provozní kapaliny vozidla

Aditiva se stala součástí života motoristů. Na trhu jich samozřejmě existuje velké množství a každý uživatel si tak najde tu svou oblíbenou značku dle svých preferencí.

Liqui Moly aditiva

Liqui Moly je společnost, která existuje na trhu přes 60 let. Již na začátku své existence firma vyráběla nejrůznější produkty. Dodnes vlastní laboratoř, ve které se snaží vyvíjet stávající produkty k dokonalosti a stále je zlepšuje. Velký důraz se pak klade na samotné testování. Přestože Liqui Moly vyrábí produkty, jaké vyrábí, snaží se myslet i na ekologii. To znamená, že se snaží produkovat motorové oleje ve vratných lahvích a nezatěžovat planetu dalšími plasty.

Kdo by čekal, že firma bude mít ve svém portfoliu jen pár produktů, je na těžkém omylu. V katalogu se totiž nachází více jak 4000 položek. Počínaje motorovými oleji a aditivy, až po autokosmetiku nebo těsnící a lepící materiály. Všechny výrobky pocházejí z Německa a posílají se do zhruba 150 států světa. Na českém trhu figuruje značka od roku 2014.

Vlastnosti aditiv Liqui Moly

Díky velké škále produktů může společnost uspokojit požadavky širší klientely, a tak se dají vybrat výrobky jak do 4-taktních motorů i do 2-taktních. Své mazivo najdou i majitelé užitkových vozů nebo traktorů. Navíc se firma zabývá i mazivem pro lodě. Co se týká aditiv, tak u nich se cení vlastnosti jako snížení opotřebení motoru, dobře zabraňují usazování kalů a ochraňují trysky vstřikovacích systémů. Produkty firmy používají často i profesionální závodní týmy.

Liqui Moly aditiva v nabídkách e-shopů

Produkty Liqui Moly

Co se týká samotných aditiv, tak ty se vyrábějí zhruba 20 let. Nicméně firma má zkušenosti s výrobou i jiných produktů, které mohou motoristé nakoupit spolu s mazivem a dopřát svému vozu komplexní péči od jedné značky. Velmi oblíbená jsou aditiva do oleje. Výhodou rovněž je celkem přijatelná cena, i když na trhu najdete i levnější. Opět platí, že pokud nakoupíte větší množství, můžete na finální ceně ušetřit.

Výrobky, které můžete najít v katalogu firmy:

  • Liqui Moly 5128 Čistič dieselového systému motoru
  • Liqui Moly 5110 Čistič vstřikování
  • Liqui Moly 5129 Čistič benzínového systému motoru
  • Liqui Moly 21280 Octane Booster
Zdroj médií: redakce.

Podobné články