PRÁCE 🧰

BG aditiva

3. 2. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat aditivum Koupě aditiva podle značky Rádce motoristy Provozní kapaliny vozidla

Vybrat to nejlepší aditivum pro svého plechového miláčka může být pořádný oříšek, vzhledem k tomu kolik značek se na trhu nachází. 

BG aditivum do pohonných hmot

Americká společnost je na trhu pěknou řádku let. Ve své výrobě se specializuje na nejrůznější aditiva do automobilů, která mají sloužit nejen pro zlepšení výkonu strojů, ale také například pro dekarbonizaci, čistění i pro uvolňování kalů a nečistot z palivové soustavy.

Vlastnosti aditiv BG

Jednou z velkých předností je garance účinnosti a výkonu aditiv. Nejvíce se vlastnosti aditiv dokáží projevit na dekarbonizaci motoru. V něm působí aditivum postupně, a tak nehrozí, že by se velká část usazenin nebo karbonu utrhla a měla na vině poškození citlivých součástí uvnitř agregátu. Díky složení BG aditiv se karbon rozkládá do plynu a tím je bezpečnou cestou vyveden pryč ze soustavy, aniž by při své cestě něco poškodil.

Samozřejmě pokud budete aditivum používat v předepsaných dávkách a pravidelně, pak se můžete těšit na další benefity, které jsou například v podobě ozdravení palivové soustavy nebo pozitivní vliv na čištění ERG ventilů. Výhoda je, že díky kitům můžete plnohodnotně vyčistit a ošetřit i DPF filtr.

Produkty aditiv BG

Kromě aditiv do pohonných hmot se značka zaměřuje i na aditiva vhodná do oleje nebo do převodovek. Velkou výhodou je také možnost sehnání aditiv pro správný provoz motorek. Aditiva mají solidní cenu a firma garantuje jejich výhody, což potvrzují i spokojení spotřebitelé napříč generacemi.

Produkty, které se hodí k ošetření palivové soustavy a dekarbonizace agregátu jsou následující:

  • BG208 44K 
  • BG244 
  • BG245

Mezi oblíbené produkty rovněž patří i několika položkové kity jak do dieselových, tak i benzínových motorů:

  • BG 6567
  • BG 6568
  • BG 6575
  • BG 6577 
  • BG 6900 

Zdroj médií: redakce.

Podobné články