PRÁCE 🧰

Kde mohou řidiči koupit alkohol tester

8. 9. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Rádce motoristy Jak vybrat alkohol tester Základní info k alkohol testerům Testery pro řidiče

Alkoholtester není jen záležitostí dopravní hlídky, když vás zastaví a má podezření. Ale můžete se jím vybavit i doma, abyste po bujaré noci věděli, že můžete bezpečně vyjet na silnice.

Kde koupit alkohol tester

Nutno podotknout, že žádný alkoholtester nebude zřejmě 100%. I když je to opravdu nutné? Přeci jen vám by ze všeho nejvíce mělo záležet na tom, jestli se na displeji nějaká hodnota vůbec zobrazí. Jak se nejlépe vyhnout pokutě za požití návykové látky - v tomto případě alkoholu? Neřídit a zůstat doma. V klidu počkat, až vystřízlivíte a teprve pak vyrazit, pokud nutně musíte. Ostatně jestliže se vám motá celý svět, pak zřejmě nemusíte ani tester používat, abyste zjistili, že vám stále proudí žilami alkohol.

A občas i když si myslíte, že už je to v pohodě, je lepší zůstat v posteli o nějakou hodinu déle. Nicméně, pokud přeci jen potřebujete mít nějaký takový přístroj doma, pak si jej můžete samozřejmě koupit hned na několika místech. Záleží, jak kvalitní si chcete koupit a jestli chcete jednorázový tester nebo pro více použití. Od toho se samozřejmě také odvíjí cena produktu.

Vybírejte spolehlivé alkohol testery v nabídkách e-shopů

U levnějších typů je jasné, že nebudou tak spolehlivé jako ty dražší. Navíc často mohou ukazovat různou hodnotu. Slouží spíše pro otázku " Můžu už řídit?" Pokud tam naskočí nějaká hodnota, tak zřejmě ne. Dražší typy alkohol testerů mají senzor elektrochemický, ty už jsou přeci jen přesnější. Ačkoli nutno podotknout, že na naměřené hodnotě, jak jsme psali již výše, zas tak moc nezáleží, protože dokud na displeji máte vyšší hodnotu jak 0 promile, za volant nemůžete tak či tak.

Kde koupit alkohol tester

Možností, kde si užitečného pomocníka pořídit, je tedy několik. Můžete zajít například do lékárny a nebo si jej objednat přes internet z obchodu s elektronikou. K prodejům slouží i speciální internetové stránky, které se zaměřují na prodej těchto produktů. Objednat jdou i od velkých e-shopů (jedničky i dvojky na trhu) a vyzvednout si je můžete prakticky bezkontaktně, což v dnešní době přijde vhod.

Nicméně pokud se vám nechce složitě nic vyhledávat, a máte rádi všechno na jednom místě, můžete se snadno podívat do našeho katalogu produktů, kde je také naleznete. K výběru jsou jak ty levnější, tak i ty dražší a kvalitnější. Pak už si stačí vybrat jen dle svých preferencí. Samozřejmě neuškodí si přečíst recenze od ostatních uživatelů, ať nekoupíte, jak se říká "zajíce v pytli".

Zdroj médií: Pixabay.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články