PRÁCE 🧰

Biedronka: Kolik zaplatíte v Čechy nejnavštěvovanějším obchodě v Polsku

17. 12. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Rádce motoristy Cesta do Polska Informace na cestu do Polska

Hledáte skvělé nabídky potravin a bydlíte blízko Polska? Není lepšího místa než obchodní síť Biedronka. Jedná se o jeden z nejnavštěvovanějších obchodů v zemi. Biedronka, což znamená "Beruška" v překladu, není pouze oblíbená pro své výrazné logo, ale také pro velmi atraktivní ceny a rozsáhlý sortiment.

Hledáte levnější potraviny? Vyrazte do Biedronky

Jaké jsou ceny potravin v Polsku

Ceny potravin v Polsku jsou obecně nižší než v České republice. Například litr mléka stojí v Biedronce v průměru 3,9 zlotých (asi 21 Kč), zatímco v českých supermarketech se pohybuje okolo 25 korun. Stejně tak je tomu i u dalších potravin, jako je maso, zelenina nebo ovoce.

Biedronka nabízí také řadu vlastních značek, které jsou obvykle levnější, než výrobky známých značek. Například balení 250 gramů těstovin vlastní značky Biedronka stojí 2,25 zlotých (asi 18 Kč), zatímco balení 400 gramů těstovin známé značky stojí asi 42 Kč. Za kilogram hovězí kýty zaplatíte Biedronce 44,00 zlotých (asi 250 Kč), kilogram mraženého kuřecích prsních řízků stojí v průměru 18,99 zlotých (asi 107 korun), kilogram jablek je zde za 3,49 zlotých (asi 20 Kč) v akci i 1,8 zl (asi 10 korun). Ceny aktuální k měsíci listopad 2023. Biedronka se ani nebojí ve svých letácích srovnávat s jinými řetězci. Samozřejmě, že se ceny v Biedronce mohou lišit v závislosti na konkrétním zboží a lokalitě. Například v turistických oblastech jsou ceny obvykle o něco vyšší než v jiných částech Polska.

Mapa, kde se Bideronka nachází

Historie Biedronky

Síť maloobchodních obchodů Biedronka byla založena podnikatelem Mariuszem Świtalskim. První obchod sítě "Biedronka" byl otevřen 4. dubna 1995 v Poznani na ulici Newtona. V roce 2008 došlo k převzetí více než 120 obchodů německé sítě Plus a jejich přeměně na další obchody Biedronka.

Nízké ceny a dobrá kvalita

Biedronka se pyšní širokým výběrem potravin a dalších produktů, které uspokojí různorodé potřeby zákazníků. Máte zde možnost vybírat z kvalitních čerstvých produktů, konzervovaného zboží, čerstvého pečiva, a mnoho dalšího. Zákazníci často oceňují kvalitu a čerstvost potravin, které jsou k dispozici za přijatelné ceny. Biedronka si zakládá na poskytování konkurenceschopných cen. Zákazníci zde najdou řadu značkových i vlastních produktů za atraktivní ceny, což je jedním z hlavních důvodů, proč je Biedronka tak populární.

Aplikace Bideronka pro Iphone

Aplikace Bideronka pro Android

Využít můžete také aplikaci, která je sice pouze v polštině a angličtině, ale od našich aplikací jiných obchodních řetězců se příliš neliší. Je velice intuitivní. V aplikaci si můžete prohlédnout aktuální leták se slevami pro dané období. Můžete také vyhledat podle polohy nejbližší Biedronku, naskenovat zboží, abyste zjistili aktuální cenu. V aplikaci najdete také historii svých transakci (která se však neukládá na déle než 12 dní), nebo si také můžete zahrát hru „Shake your offer“ či „Shakeomat“, díky které získáte limitovanou slevu na náhodný produkt.

Funkce Shake your offer/Shakeomat, díky které získáte limitovanou slevu na náhodný produkt.

Biedronka se ani nebojí ve svých letácích srovnávat s jinými řetězci.

Mapa, kde se Bideronka nachází

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel, Google Maps.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články