PRÁCE 🧰

Aplikace pro ceny paliv cestou do Chorvatska

2. 6. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Rádce motoristy Cestování do zahraničí Základní info k cestování Cestování autem do Chorvatska Cesta do Chorvatska Pohonné hmoty po cestě

Cestou k moři se může hodit, znát ceny paliv. Na dlouhé trase se tím dá ušetřit docela slušná částka, zvlášť v dnešní době, kdy jsou ceny nafty a benzínu opravdu vysoko.

Aplikace pro ceny paliv cestou do Chorvatska

Univerzální aplikace není

Dlouho jsme hledali a pátrali po jedné konkrétní aplikaci, která by uměla zobrazit aktuální ceny paliv po celé Evropě a bohužel jsme žádnou takovou nenašli. I tak nám ale z naší snahy vylezl jeden favorit a tím je appka DKV. Ta je zdaleka nejblíže tomu, co bychom očekávali – pokrývá víceméně celou EU, na druhou stranu tam nejsou zdaleka všechny čerpací stanice, ale spíš jen ty, které jsou v síti nějaké značky. Podle krátkého testu ceny odpovídají, takže není důvod ji cestou nepoužít a podívat se, kde se dá tankovat nejlevněji.

Ceny paliv ve vybraných evropských zemích

Země Natural 95 Diesel LPG Aktualizace
🇭🇷  Chorvatsko 1,55 €
(39,11 Kč)
1,61 €
(40,63 Kč)
0,75 €
(18,93 Kč)
28. 3. 2024

Mohlo by přijít vhod: V článku vám radíme, které aplikace pro ceny paliv cestou do Chorvatska jsou nejlepší. Přečtěte si k tomu také článek o výběru nejlepšího cestovního pojištění do Chorvatska. Na vaši cestu je sjednání cestovního pojištění vždy jistota a navíc to zvládnete za pár minut díky online kalkulačce cestovního pojištění.

  Cestovní pojištění do Chorvatska online

Jednoduchá a funkční

Aplikace samotná je vcelku jednoduchá, máte tam prostě mapu, kde můžete buď vyhledávat ručně, nebo zadáním daného města, ulice a podobně. Jakmile najdete tu kýženou čerpačku, dozvíte se po ťuknutí na ni cenu paliva a dokonce i datum a čas odpovídající poslední aktualizaci. A bonusem je i možnost nechat se na dané místo navigovat. Rovnou si také můžete zvolit, přes jakou appku se má navigace nastavit.

Kalkulačka cesty do Chorvatska

Vyhněte se risku: Pokud cestujete autem do zahraničí, mějte na paměti, že nepříjemné situace jako porucha nebo vandalismus se nedějí jenom v Česku. Při sjednání připojištění budou případná rizika pokryta a vy si tak užijete dovolenou bez nervů. Zmíněná rizika můžete buď připojistit jako součást cestovního pojištění, nebo využijte krátkodobého havarijního pojištění.

  Online kalkulačka havarijního pojištění

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Depositphotos, DKV Mobility.

Podobné články