PRÁCE 🧰

Motofestival Kokrhání 2023 aneb Provětrejte svoji motorku v Pošumaví

10. 8. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Patříte mezi příznivce jedné stopy, disponujete vlastním strojem a rádi zkoušíte nové věci? Pokud jste na všechny otázky odpověděli kladně, neváhejte a zúčastněte se letošního motofestivalu Kokrhání.

Motofestival Kokrhání 2023 aneb Provětrejte svoji motorku v Pošumaví

Články na téma motorkářské akce:

  1. Kokrhání 2023: Provětrejte svoji motorku v Pošumaví - právě čtete
  2. Krkonoše na tlustejch 2023: Motoakce pro dobrodruhy
  3. Šumava Adventure Experience

Jubilejní desátý ročník KTM Kokrhání Šumava se bude konat již tradičně pod taktovkou Flash Teamu od 1. do 3. září a kromě setkání s dalšími nadšenci se účastníci mohou těšit na jízdy v malebném prostředí pošumavského okolí a na cestách a stezkách hlubokých šumavských lesů.

Co vás čeká?

Akce odstartuje v pátek 1. 9. zlehka, menším zahajovacím večírkem, který by žádný z účastníků neměl z organizačních důvodů vynechat. Ubytování bude zajištěno včetně snídaně a večeře v horské chatě Koráb poblíž Kdyně. Hlady tady trpět rozhodně nebudete. Součástí občerstvení budou i grilované speciality od mistrů z Žebírkova. Zájemci, kteří by si chtěli zdejší přírodu vychutnat opravdu plnými doušky, mohou využít místa pro stany a karavany.

Hlavní část programu ale propukne až v sobotu 2. 9., kdy bude celý den věnován právě ježdění. Jízdy jsou rozděleny na dopolední a odpolední část a budou probíhat za doprovodu přizvaných hostů. Všichni účastníci budou rozděleni do příslušných kategorií podle obtížnosti tratí. Poslední den akce, tedy neděle 3. 9. je koncipována více otevřeně, v nabídce je jak moto výlet po okolí, tak zasloužená regenerace po předchozím nabitém programu.

Na své si přijde každý

Možností je spousta. Jste fanoušci off-roadu a hard endura nebo zvolíte spíš poklidnou on-road jízdu po upravených šumavských silnicích? Na Kokrhání se dočkáte obojího. Pro ty, kteří by chtěli svou jízdu potrénovat a zdokonalit, je připravena moto škola pod vedením instruktorů z motolisy.cz. Pokud se nebudete cítit na připravené trasy, po domluvě můžete absolvovat individuální trénink v lehčím terénu.

Bohatý doprovodný program nesmí chybět

Mimo jízdy malebnou krajinou jsou součástí akce také doprovodné aktivity se zajímavými hosty. Mezi známá česká jména, která se na akci objeví, se řadí například Kamil Holán, jeden z nejlepších motocyklových závodníků na přírodních okruzích, který představí svůj film s názvem Plná 6. Dále se účastníci mohou těšit na besedu o Formuli pod vedením zkušeného automobilového závodníka Adama Kouta z profesionálního závodního týmu Janík Motosport.

Zájemci si budou moci vyzkoušet motokáry nebo se zúčastnit KokrCup závodů na trenažeru, který využívají k přípravě závodníci TCR, GT a Formule. Zapomenout nesmíme ani na workshop a školení první pomoci plk. MUDr. Michala Říhy, Ph.D., MBA, jejíž znalost je pro uživatele motocyklů často klíčová. Kromě strojů KTM si přítomní v průběhu akce budou moci prohlédnout i prezentaci motocyklů jiných značek. Chybět nebude například CFMOTO, Ducati, Aprilia nebo Kayo. Můžeme vám slíbit, že nudit se tady určitě nebudete.

Zdroj info: flash-team.cz.
Zdroj médií: Flash-team.

Informace o motofestivalu Kokrhání 2023 poskytl partner

Jsme autorizovaným prodejcem značky KTM a zajišťujeme také servis motocyklů. V naší prodejně si můžete vybrat z bohaté nabídky produktů ze sortimentu doplňků pro motocykly i výbavy jezdce.

Fotogalerie (5 fotek)

Podobné články