PRÁCE 🧰

Krkonoše na tlustejch 2023: jedinečná akce pro motorkáře dobrodruhy

25. 8. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Milovníci a především vlastníci jednostopých strojů, zbystřete. Jestliže oplýváte dobrodružnou povahou a rádi sdílíte svou vášeň s ostatními, neměli byste vynechat moto akci s originálním názvem Krkonoše na tlustejch.

Krkonoše na tlustejch 2023: jedinečná akce pro motorkáře dobrodruhy

Články na téma motorkářské akce:

  1. Kokrhání 2023: Provětrejte svoji motorku v Pošumaví
  2. Krkonoše na tlustejch 2023: Motoakce pro dobrodruhy - právě čtete
  3. Šumava Adventure Experience

Od 8. do 10. září si nechte v kalendáři volno. Proč? Flash Team totiž letos opravdu nezahálí a už týden po tradičním šumavském motofestivalu Kokrhání, o kterém jsme psali v jednom z předešlých článků, pořádá další neotřelou akci pro příznivce motorek. Jak už sám název napovídá, tentokrát se zájemci mohou těšit na jízdy malebnou krajinou Podkrkonoší.

Co se bude dít?

Akce vypukne v pátek 8. září a i přestože je hlavní část programu směrovaná spíše na sobotu, nikdo by si tento den neměl nechat ujít. Bude se totiž řešit plán trasy a účastníci budou rozděleni do skupin podle schopností. Vzdělávací část večera zajistí workshop bezpečné jízdy na velkém enduru a chybět nebudou ani testovací jízdy na strojích KTM. Účastníci budou ubytováni v chalupě Agata v Hořejším Vrchlabí, kde pro ně bude vždy přichystána snídaně. Večeře pak budou probíhat v režii mistrů z Žebírkova, tak jak je u Flash Teamu zvykem.

Celodenní ježdění a pohodová atmosféra

To hlavní je ale přichystáno až na sobotu 9. září. Tento den bude totiž zasvěcen celodenním jízdám po okolí s místními legendami. Čas návratu není pevně stanoven, záleží na preferencích jednotlivých skupin. Oběd si tentokrát ale budou muset účastníci zajistit sami. Večer bude probíhat spíš ve znamení regenerace, ztuhlé končetiny si zájemci mohou napravit v bazénu či vířivce. Zkrátka pohodový večer s partou nadšenců. Ani tentokrát ale nebude chybět doprovodný program.

Dakar mobilem

Milovníky motorek tentokrát poctí svou návštěvou Míla Janáček, několikanásobný účastník závodů Dakar, navigátor, novinář a cestovatel. Ten přítomným představí svůj projekt Dakar mobilem. Janáček pro fandy dakarských závodů natáčí videa ze zákulisí přímo z bivaku v Saudské Arábii. Jeho diváci mají šanci dozvědět se, jak taková akce vypadá zevnitř a můžou si poslechnout i rozhovory se závodníky.

Neděle 10. září naváže na pohodovou atmosféru předešlého večera. Přítomní si budou moci vyzkoušet jízdu na předváděcím motocyklu KTM. Jelikož ale jde o den závěrečný, náplň bude směřovat spíše k úspěšnému zavržení celé akce a odjezdům účastníků.

Tak co? Máte týmového ducha a chcete si užít končící léto na dvou kolech? Neváhejte a přihlaste se na Krkonoše na tlustejch!

Zdroj info: flash-team.cz.
Zdroj médií: Flash-team.

Podobné články