PRÁCE 🧰

Zažijte dobrodružný výlet napříč Šumavou

5. 10. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Při Šumava Adventure Experience projedete nejzapadlejší zákoutí Šumavy v terénu i po silnici. Chybět nebude dobré jídlo ani testovací jízdy vozů Jaguar Land Rover a motocyklů KTM.

Šumava Adventure Experience

Články na téma motorkářské akce:

  1. Kokrhání 2023: Provětrejte svoji motorku v Pošumaví
  2. Krkonoše na tlustejch 2023: Motoakce pro dobrodruhy
  3. Šumava Adventure Experience - právě čtete

Přemýšleli jste někdy na tím, jaké by to bylo zažít pravověrnou dobrodružnou výpravu s vaším benzinovým miláčkem? Flash Team společně s Land Roverem pořádá ve dnech 13. až 15. října Šumava Adventure Experience. Co to je? Je to dobrodružná trasa malebnými zákoutími Šumavy obojí v terénu i na silnici. Na nevšední třídenní akci je samozřejmě připraveno i množství doprovodných aktivit včetně testovacích jízd.

Program

V pátek 13. října se očekává příjezd hostů. Každá přihlášená posádka má k dispozici vlastní pokoj v penzionu nedaleko Klatov. Ve večerních hodinách proběhne večeře a společný briefing a organizace sobotních aktivit. Je to právě sobota, která je stěžejním dnem Šumava Adventure Experience. V tento den máte na výběr hned z několika speciálně připravených programů.

R2R Adventure Experience

R2R Adventure Experience je hlavním bodem akce. Posádky při závodu s vlastním vozem absolvují předem připravenou adventure trasu, která je zavede na běžnou silnici i do terénu, kde na ně čekají náročnější offroad pasáže. Celou dobu je povede zkušený vůdce, který jim po cestě napříč Šumavou bude udělovat cenné rady.

Šumava Adventure Experience

Šumava Fun Race

Druhý zážitkový program, který mohou posádky se svými vozy volit, je Šumava Fun Race. Posádky v tomto případě obdrží seznam míst a mapu. Úkolem je projet co nejvíce míst ze seznamu při co nejmenším počtu najetých kilometrů. Je tedy na čase oprášit navigační schopnosti i teorii grafů a úlohu obchodního cestujícího.

Doprovodný program

Během celého sobotního dne jsou připravené vozy Land Rover a motocykly KTM, které si budete moci pod dohledem instruktorů vyzkoušet na trase po okolí. Chybět nebudou ani workshopy na téma První pomoc nebo Nápravy pohybu a bolesti zad vedené plk. MUDr. Michalem Říhou, primářem UVN, oddělení rehabilitační péče a fyzikální medicíny. Workshop s názvem Defenderem až na Aljašku si připravily i cestovatelky Alena Mahlejová a Marie Šnajdrová.

Šumava Adventure Experience

V rámci dne navíc zavítáte na šumavské stálice, jako je Bobří vyhlídka, Velký Javor, Nýrskou přehradu, či jiná zákoutí NP a CHKO Šumava. Doprovodný program je připravený i v dílčích zastávkách v Pivovaru Bezděkov a Belveder. Po rybníku Bezděkov se můžete projet loďkou nebo prověřit své schopnosti na střelnici. Pro milovníky výzev je připravena i Test offroad dráha Defender v pískovně nebo Challenge camp se soutěží v rychlosti a zručnosti posádek.

Jak se přihlásit?

Zkrátka je toho opravdu hodně, a to jsme ještě nezmínili nedělní snídani. Registrovat se můžete do 10. října na telefonním čísle 606 789 550, kde zjistíte další informace i cenu za celý víkend. V té je zahrnuto vše včetně stravy, ubytování, doprovodného programu nebo testovacích jízd s Land Rover a KTM.

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Flash Team.
Zdroj médií: Flash Team.

Podobné články