PRÁCE 🧰

Zážitky plné rychlosti a stylu: Automobilová akce Tuning Motor Párty Vyškov

17. 8. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

V dnešní recenzi se ponoříme do neuvěřitelné atmosféry události, která spojila nadšence do tuningu. Tuning Motor Párty Vyškov, známá svými závody, zajímavými exponáty a nezaměnitelnou atmosférou, se stala místem, kde se plní sny o zdokonalených vozech a sdílí se nadšení z rychlosti. 

Zážitky plné rychlosti a stylu: Automobilová akce Tuning Motor Párty Vyškov

V pátek k večeru jsme přijeli již podruhé v tomto roce na akci Tuning Motor Párty Vyškov. Tato akce s nádechem prvních tuning srazů nás opět okamžitě vtáhla. Rozbalili jsme na letišti stan a vydali se objevovat vystavené automobily. Čekal nás program s názvem Noční tuning. Zde přijeli automobiloví nadšenci se svými rozdělanými i hotovými nasvícenými projekty. Jednalo se o skvělou noční show, kde se všichni mohli předvést. Nesmírně záživným momentem bylo i hudební vystoupení umělce známého pod jménem EKTOR. Na parket pak diváky udržovali v pohybu DJové THDS a Andrew Melk. Sobotu jsme poté odstartovali volnými sprinty a šampionátem ÚAMK - TMS o Mistra ČR 2023. V mezičase jsme se dívali na DRIFT show známých umělců a zakončili den vyhlášením vítězů sprintů.

Jaké byly první srazy v Česku?

 Šlo o setkání přátel, lidí s jedním společným koníčkem. Na těchto srazech se nesoutěžilo o to, kdo má nejlepší vůz, ale spíše kdo dokázal nejvíce posunout svůj projekt kupředu. V té době byly tyto srazy prvním prostorem pro nadšence, kde mohli sdílet své úpravy, zážitky a diskutovat o svých autech.

Během 90. let a na počátku nového tisíciletí začaly tuningové srazy nabírat na popularitě a stávaly se více organizovanými událostmi. Lidé se scházeli na různých místech, jako jsou parkoviště nebo letiště, aby prezentovali své upravené vozy a sdíleli své zkušenosti. Tyto srazy nebyly jen o vystavování aut, ale také o výměně nápadů a zkušeností mezi nadšenci. Díky rostoucí popularitě tuningové kultury začaly být v Česku pořádány stále větší srazy s bohatým doprovodným programem, soutěžemi a vystoupeními. Tato doba znamenala spojení lidí se společnou vášní, kde auta byla mnohem více než jen dopravním prostředkem, stávala se z nich výrazem individuality a tvořivosti. O tom, jak moc se to nezměnilo se můžete přesvědčit i v následujícím videu.

Závěr dne na Vyškově

Oslava vítězů na pódiu vyškovského letiště přinesla nezapomenutelný závěr již tak skvělého dne. Korunovala úsilí šampionů měřených sprintů na 150 metrů, kteří si zaslouženě vysloužili své ocenění. O výsledcích se můžete přesvědčit na oficiálních stránkách pořadatele. Tohoto vzrušujícího prostředí se mohou návštěvníci těšit i v budoucnu, neboť další skvělá akce je již na obzoru. Termín 15. září – 16. září na letišti ve Vyškově by si rozhodně měl najít cestu do kalendáře každého automobilového nadšence. A pokud netrpělivě očekáváte setkání dříve, nebojte se vyrazit na Tuning Cars Párty Milovice 1. září – 2. září nebo na Tuning Show do Kopřivnice 9. září. Společnost, soutěže a skvělá zábava vás čekají na každém kroku.

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrablová.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články