PRÁCE 🧰

Noc a den plný Tuningu: Pohled do dění na akci Tuning Motor Párty Vyškov

21. 7. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Zúčastnili jsme se akce Tuning Motor Párty Vyškov. Tato akce byla nabitá programem a my se nyní podíváme na to, jaké zajímavé kousky jste mohli potkat.

Jaká byla akce: Tuning Motor Párty Vyškov

Od samého začátku, kdy se otevřely brány letiště v pátek odpoledne, až do sobotního večera, byl program nabitý vzrušujícími aktivitami pro všechny nadšence a milovníky upravených vozů. Páteční večer nabídl volné sprinty a nezapomenutelný noční tuning, kde nováčci i nedokončené projekty měly možnost zazářit a vybojovat si poháry. Výjimečný byl také hudební koncert hudebníka, používající jméno PIL C. Naše boky dále roztancovali DJs TDHS a CHOSSE MARTINEZ, kteří udrželi atmosféru až do brzkých ranních hodin.

Sobotní program nabídl řadu soutěží a akcí. Registrace do různých soutěží, včetně prestižního Šampionátu ÚAMK - TMS o Mistra ČR 2023, přilákala automobilové nadšence z celého kraje a i dokonce mimo něj. Na letišti ve Vyškově jsme potkali účastníky nejnen z blízkého okolí, jako je Brno nebo Olomouc, ale také přijeli účastníci z Ostravska, Karvinska, Slovenska, a dokonce i z Polska. Mezi nejzajímavější momenty patřily různé soutěže, jako dB Drag, kde účastníci předváděli neskutečné výkony a skvělé prezentace upravených vozů. Klimkovický rodák a motorkový mág a kaskadér Adam „Special“ Pechel a drift show od rožnovské skupiny FURT BOKEM nadchla diváky rychlými a kaskadérskými triky a jízdami.

Slavnostním vyhlášením vítězů bylo skvělou třešničkou na dortu už tak vynikajícího dne. Ocenili se šampioni z měřených sprintů na 150 metrů. Atmosféra na akci byla plná nadšení, adrenalinu a závodního ducha, což vytvořilo jedinečný zážitek pro všechny účastníky. Návštěvníci se mohou těšit na další vzrušující akci plnou závodů, soutěží a skvělé zábavy. Na letišti ve Vyškově nás totiž čeká další skvělá akce již 11. a 12. srpna, tak si ji nezapomeňte zaznamenat do svých kalendářů.

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články