PRÁCE 🧰

Další únik: na internetu se objevily fotky interiéru nové Škody Octavia

6. 11. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Škoda

Včera jsme vám ukázali pravděpodobnou podobu nové Škody Octavia Combi. Její fotografie se objevila na internetu a s nejvyšší pravděpodobností se nejedná o žádnou fotomontáž nebo dílo šikovného grafika.

Další únik: na internetu se objevily fotky interiéru nové Škody Octavia

Další nové fotografie Škody Octavie

A automobilce Škoda se očividně finální podobu nové Octavie moc uhlídat nedaří. Dnes ráno se totiž objevily další fotografie, tentokrát zachycující interiér. Ten pravděpodobně zachytil zachytil nějaký "šikovný" člověk přímo ze škodovky a to dost možná už před nějakým časem.

Nová Octavia bude mít displej namísto budíků před řidičem. Zobrazení bude zcela jistě konfigurovatelné a bude tak možné si nechat zobrazit třeba vedle tachometru a otáčkoměru třeba mapu navigace nebo údaje o jízdě.

Před řidičem bude displej namísto klasických budíků

Digitální přístrojový štít bude doplňovat displej uprostřed palubní desky. Z té sice tak trochu trčí a není do ní zapuštěný, ale rozhodně to nevypadá špatně. Trochu zvláštně působí výdechy klimatizace, které jsou dost nízko, ale to nemusí být nutně na škodu věci. 

Výdechy klimatizace mohou působit trochu netradičně nízko

Interiér vypadá noblesně

Interiér s dvouramenným volantem působí velice hodnotně a pocit z interiéru se tak pravděpodobně bude dost blížit tomu, jak se cítí posádka v Superbu. Ostatně nová Octavia působí celá tak nějak hodnotněji, než současná verze.

Škoda nakonec shodou okolností dnes vydala i tiskovou zprávu, ve které ukázala designové skici interiéru. Ty zhruba odpovídají tomu, co je možné vidět na uniklých fotkách. Dvouramenný volant tak můžeme potvrdit s jistotou, stejně tak jako výdechy klimatizace, které navazují na rovinu palubní desky.

Dvouramenný volant nové Octavie

Automobilka navíc uvádí, že uvnitř bude více místa, než v současné generaci Octavie a poprvé bude k dispozici i třízónová klimatizace Climatronic

Interiér bude prostornější než u předchůdce

Zdroj médií: škoda, autoforum.

Podobné články