PRÁCE 🧰

Cena nové verze Opel Astra a možnosti její konfigurace

30. 9. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Opel

Tým žen navrhoval vzhled poslední generace Opelu Astra. Tohoto elegána s duší závodníka si můžete koupit již od docela nízké ceny. Existuje však mnoho konfigurací a jejich ceny se pak výrazně liší.

Opel Astra cena a konfigurace

Opel Astra výbava Edition

Opel Astra přišel v roce 2021 s již šestou generací s označením L. Nejlevnější Astru přitom pořídíte nyní za trochu víc než půl milion. Jedná se o dvanáctistovku s turbem o výkonu 81 kW a manuální šestistupňovou převodovkou.

V základní výbavě Edition však najdete většinu věcí, za které byste u jiných značek platili navíc. Najdete zde například přední a zadní parkovací senzory, kožený volant, přední mlhové světlomety a ECO LED světlomety. Ve výbavě Edition si můžete vybrat mezi modrou červenou, zlatou, černou šedou a bílou barvou. Základní výbava nabízí také bezklíčové startování, tempomat, čtení dopravních značek i automatické nouzové brzdění. Černé lišty okolo bočních oken a tónovaná okna jsou v základu také. Celý výčet sady výbav si můžete najít v Opel Astra konfigurátoru. Výbavu Edition pořídíte již od 539 990 korun.

Opel Astra výbava Elegance

Výbava Elegance vám přidá navíc automatickou dvouzónovou klimatizaci, speciální AGR sedadlo řidiče, loketní opěru, dvojitou podlahu zavazadlového prostoru, adaptivní tempomat, zadní parkovací kameru, bezklíčové odemykání a startování, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, čalounění kombinující látku s koženkou, zatmavená boční a zadní okna, chromované lišty okolo bočních oken a mnoho dalšího. V konfigurátoru výbavu Elegance v novém Opelu Astra pořídíte od 599 990 korun.

Opel Astra výbava GS Line

Předposlední, sportovně vyhlížející Opel Astra GS Line nabízí 360° parkovací kameru, vyhřívaná přední sedadla, vyhřívaný volant, sportovní pedály z lehkých slitin, 17" lité disky Kadett, nárazníky s černými prvky a mimo jiné také černou střechu. GS Line pořídíte podle konfigurátoru Opelu Astra již od 639 990 korun.

Opel Astra cena a konfigurace

Opel Astra výbava Ultimate 

S vrcholnou výbavou Ultimate získáte navíc speciální Pixel Matrix LED světlomety s 84 segmenty, čalounění s prvky z Alcantary, adaptivní tempomat s funkcí Stop&Start, řadící pádla pod volantem, Head-up displej, panoramatické střešní okno, a nebo třeba 18" broušené ráfky z lehkých slitin Pentagon. Cena Opelu Astra v této výbavě začíná na cenovce 749 990 korun. Nejdražší Astru s 1,6 turbem a plug-in hybridem pořídíte ve vrcholné výbavě Ultimate za asi 939 990 korun.

Zdroj info: Opel.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články