PRÁCE 🧰

Aplikace s cenami benzínu do mobilu

16. 5. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Ceny pohonných hmot se stále drží v nebeských výšinách. Hledáte rychle nejlevnější benzin nebo naftu ve svém okolí? Zkuste se nejdřív podívat na tři vybrané aplikace a weby do vašeho mobilního telefonu, které vám s výběrem čerpacích stanic a jejich nejlevnějšího paliva velmi rychle pomůžou.

Aplikace s cenami benzínu do mobilu

Články na téma cena benzínu v ČR a zahraničí:

  1. Cena benzínu v Evropě 2021
  2. Kde je nejlevnější benzín?
  3. Aplikace s cenami benzínu do mobilu - právě čtete
  4. Cena benzínu v Rakousku
  5. Cena benzínu v Chorvatsku
  6. Cena benzínu v Maďarsku

Aplikace Pumpdroid

Primárním úkolem této aplikace je informování o cenách pohonných hmot na čerpacích stanicích. Pumpdroid také nabízí rozsáhlé informace o čerpací stanici, včetně její otevírací a zavírací doby, a dokonce i zprávy o tom, zda náhodou nebyla pokutována ČOI. Jednotlivé čerpačky si pak můžete přidat do oblíbených, nebo je třídit podle provozovatelů. Aplikaci také můžete jednoduše propojit se svou stálou navigací. Na zařízení se systémem IOS najdete aplikaci pod jménem iPumpuj.

Web mBenzin.cz

Jednoduchý a přehledný web mBenzin vás kromě vyhledávání nejbližších a nejlevnějších stanic upozorní také na čerstvé novinky ze světa motorismu. Web vám také ukáže průměrné ceny pohonných hmot nejen v Česku, ale rovněž i v Evropě. Magazín mBenzin také disponuje mnoha spojnicovými grafy, které vás upozorňují na změnu cen v průběhu dnů a měsíců.

Waze

I aplikace pro řidiče, kteří se chtějí dostat z bodu A do bodu B nabízí přehled cen paliv. Stačí jednoduše rozkliknout vyhledávací pole a vybrat symbol čerpací stanice. V tu chvíli se navigace změní na aplikaci s cenami benzinu nebo nafty, která vám automaticky zobrazí čerpačky ve vašem okolí s preferovaným palivem (které si nastavíte v nastavení) spolu s jeho aktuální cenou. Po rozkliknutí stanice se vám pak zobrazí také ceny všech ostatních dostupných paliv.

Zdroj info: Samsung magazine, Svět Androida, Pumpdroid, Waze, mBenzin.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články