PRÁCE 🧰

Jak hodnotí novou Škodu Octavii čtenáři, které jsme v ní svezli?

1. 3. 2020 2 min. čtení diskuze (0) Škoda

Na našem Facebooku proběhla minulý týden soutěž o svezení v nové Škodě Octavii, kterou jsme měli zapůjčenou na test. O názory našich fanoušků se s vámi samozřejmě rádi podělíme. Ptali jsme se na tři otázky. Zajímal nás vzhled vozu, dojem z interiéru a pocit ze samotné jízdy.

Články na téma test Škoda Octavia 4. generace:

  1. Test: Nová Škoda Octavia Combi - jednou super, po druhé bída
  2. VIDEO: Test nová Škoda Octavia - první dojmy
  3. Test nová Škoda Octavia - názory našich fanoušků - právě čtete
  4. Test: Škoda Octavia 2.0 TDI DSG – nenaplněná očekávání

Fanoušek Pavel z Radílkovic

Nová Škoda Octavia

Jak hodnotíte design vozu?

Zvenku vypadá auto pěkně, nádherná je maska chladiče a za hodně povedená považuji kola - kombinace matné černé a stříbrné je elegantní.

Jak hodnotíte interiér?

Vnitřek se povedl, líbí se mi šedá lišta, která se táhne po palubní desce. Celkově je to uvnitř jednoduché a funkční.

Jaký dojem na vás udělala jízda?

Jízdně je vůz velice příjemný. Vůbec není slyšet hluk od kol. Podvozek je opravdu povedený, skvěle se chová na nerovnostech. Motor je na relativně malý objem (1,5 litru) solidní a pěkně táhne.

Fanoušek Marek z Hradce Králové

Nová Škoda Octavia

Jak hodnotíte design vozu?

Design se obecně povedl, ale autu by slušela větší kola. I základní sedmnáctky ale rozhodně nevypadají špatně. Možná trochu zbytečně velký a mohutný je spoiler nad víkem pátých dveří.

Jak hodnotíte interiér?

Nelíbí se mi design sedadel, jsou příliš světlá, tmavší by autu slušela více. Nesedí se v nich špatně, ale když si vysunu bederní opěrku, tak už mě boční vedení tak dobře nedrží. Jinak super.

Jaký dojem na vás udělala jízda?

Auto perfektně jede, nebál bych se, že motoru dojdou síly na dálnici ve vyšších rychlostech, navíc je krásně pružný. A ani si za tu dynamiku neřekne o moc paliva. Uvnitř je krásně ticho a oceňuji i povedený podvozek, ten odvádí skvělou práci, ale zároveň je auto i hezky pohodlné.

Fanoušek Patrik z Brna

Výherce

Jak hodnotíte design vozu?

Je to hodně odlišné od předchozích Octavií, ale v dobrém slova smyslu. Jenom zadek - ten je možná až trochu moc do Scaly.

Jak hodnotíte interiér?

Uvnitř je to jednoduché, ale pěkné. Virtuální kokpit a displej uprostřed jsou opravdu parádní. Hodně nápadité je ovládání stropních světel - stačí se jich dotknout pro zapnutí nebo vypnutí.

Jaký dojem na vás udělala jízda?

Oproti předchozím Octaviím je tahle o hodně tišší, je znát, že na tom ve škodovce hodně zapracovali. Jízdně je vůz velice jistý a auto působí lehčím dojmem, motor je pro běžné použití naprosto dostačující.

Zdroj médií: redakce.

Podobné články