PRÁCE 🧰

Škoda umožňuje dodání balíčku do kufru auta díky speciální funkci

27. 8. 2021 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Škoda

Zajímavé řešení, jak si "přebrat" třeba zboží z eshopu i bez toho, představila Škoda. Kurýr jednoduše nechá balíček v kufru auta.

Představa, že přijedete třeba do práce, v průběhu pracovní doby kurýr nechá v kufru balíček a vy si ho po návratu domů jen z kufru vyndáte, je docela líbivá, že? Ale rozhodně ne nereálná. V rámci služby Přístup do vozu se dodací adresou stávají údaje o poloze vozu a jeho registrační značka. Pro doručení je nutné povolit kurýrovi zvolené doručovací služby, aby přes funkci „Přístup do vozu“ určil polohu vozu, odemkl vůz a umístil nakoupené zboží do zavazadlového prostoru.

Do zkušebního provozu se zapojili zatím tři doručovatelé - Alza, DoDo a Zásilkovna. Počet partnerů bude postupně narůstat. Navíc prvních 600 zákazníků, kteří si aktivují Alzu jako doručovacího partnera, bude mít první doručení do kufru od Alzy zdarma. Pro využití služby je samozřejmě nutné být registrován ve službě Škoda Connect.

Škoda Connect

Největší kouzlo je samozřejmě v tom, že se člověk nemusí o nic starat. Kurýr prostě najde auto, jednou si odemkne kufr, vloží balíček, kufr zavře a je hotovo. Odemčení je navíc možné jen v určitém časovém okně.

Zdroj médií: Škoda.

Podobné články