PRÁCE 🧰

Round 3, FIGHT! - Race the Streets Český Těšín

29. 8. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Race the Streets: adrenalinem nabitá akce se vrací do Českého Těšína. Buďte u toho i vy! Zaškrtněte si tuhle akci do svých kalendářů, protože právě tenhle den bude mít město Český Těšín úplně jiný rozměr! 

Race the Streets - Český Těšín

Připravte se na to, být svědky neuvěřitelného návratu, kdy "Race the Streets" opět vstupuje do Českého Těšína a to už tento víkend 2. září 2023. Připravte se na den plný akce a napětí, kdy se někteří z nejlepších českých, slovenských a polských jezdců sejdou v nezapomenutelném drift-souboji přímo v centru města. Po roce očekávání přichází závod, který rozzáří ulice a donutí jezdce jít až na maximum svých schopností.

Race the Streets - Český Těšín

Trať jako žádná jiná

Trať, která připomíná herní prostředí, jako kdybyste rozjeli hry Grand Turismo nebo Forza Horizon, je obklopena samotným historickým městem a bezpečně zastavěna betonovými bariérami, aby byla zajištěna bezpečnost jezdců a zároveň velmi blízký a energický zážitek. Není to jen obyčejná trať; je to dynamické hrací pole s výzvami a záludnými úseky. Připravte se na epické noční finále, které slibuje vizuální hostinu, osvětlenou živými světly a zdůrazněnou pyrotechnickou show. Zažijte odvážné výkony v úchvatné show s kaskadéry, která událost posune na jinou úroveň.

Pro diváky je připravena unikátní zóna pro sledování, která nabízí 360stupňový výhled na celou trať a umožní vám být uprostřed dění. Od rachotu motorů po skřípání pneumatik nezmeškáte ani jeden okamžik vzrušení. A to není vše – občerstvení, živé komentování, zábava, hudba a prostorná sezení jsou samozřejmostí.

Vzrušení nekončí s posledním závodníkem – připojte se k nám na nezapomenutelnou after party, abychom oslavili den plný nezapomenutelných zážitků. Vylepšit zážitek si můžete s přístupem do VIP salonku, který nabízí prvotřídní služby a exkluzivní výhled. Očekávejte vzrušující program vedle hlavního dění, který ještě více zvýší napětí této události. Do soutěže se dostane pouze 20-22 jezdců, kteří budou pečlivě vybráni. Porota složená z ostřílených soudců z českého a polského drift-světa rozhodne o účastnících na základě jejich dovedností za volantem.

Race the Streets - Český Těšín

Informace o vstupenkách

Aktuálně jsou k prodeji lístky ve 3. vlně za 300 korun. Děti do 13 let a držitelé průkazu ZTP mají vstup ZDARMA, na místě za vstupenku zaplatíte 350 korun. Chcete se zúčastnit této nezapomenutelné cesty? Nyní máte šanci! Vstupenky jsou ještě k dispozici. Držte se dobře, protože vás čeká jízda životem! Tato událost je jako žádná jiná. Jste připraveni?

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Sandra Kovaříková.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články