PRÁCE 🧰

Road Circus: Největší závodní a kaskadérská show roku

14. 9. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Rok 2023 se nám blíží ke konci, ale stále má dost sil na to, aby nám přinesl mnoho vzrušujících událostí, ale jedna z nich opravdu vyniká. Akce Road Circus je tím, co v tomto roce rozhodně ještě nesmíte minout! 

Road Circus: Největší závodní a kaskadérská show roku

Připravte se na úžasný den plný vzrušení, kaskadérských kousků a skvělé zábavy. Tato neuvěřitelná událost se bude konat již tento víkend 16. září 2023, a to na ulici Horní mezi Dubinou a Bělským lesem v Ostravě.

Road Circus: Největší závodní a kaskadérská show roku

Program akce:

12:00 hodin: Zahájení a kvalifikační závody pro motocykly a automobily. Již od počátku budete moci sledovat rychlostní souboje mezi nejlepšími jezdci na náročných tratích.

16:30: Hlavní program, který nás čeká, je skutečně dechberoucí. Mezi jeho vrcholné okamžiky patří:

  • Sprint na 200 metrů: Tohle je moment, na který se všichni těší! Sledujte, jak nejrychlejší motocykly a automobily soupeří ve sprintu na krátké vzdálenosti. Vítr ve vlasech a adrenalinový náboj budou na pořadu dne.
  • Kaskadérská show s Petrem Hnětkovským: Kdo by neznal Petra Hnětkovského? Jeho neuvěřitelné kaskadérské výkony v hollywoodských filmech jsou legendární. Tentokrát však vystoupí před vašima očima, a to s akcí, která vás zaručeně dostane. Budete svědky riskantních kousků a bravurních akcí, které si většina lidí nedokáže ani představit.
  • Historická vozidla, moderní stroje a závodní speciály: Pokud jste vášnivými fanoušky automobilů, tento segment vás nadchne. Uvidíte unikátní sbírku historických vozidel, moderní technologii a závodní speciály, které se jinak jen stěží dostanou do veřejného prostoru.
  • Parkour: Na Road Circus uvidíte ohromující parkour výkony které vás rozhodně inspirují k aktivitě.
  • Soutěže pro děti: I vaši nejmenší rodinní členové si užijí zábavu a soutěže. Pro děti budou připraveny hry, které jim umožní zapojit se do akce a prožít den plný radosti.

Akce Road Circus není jen o adrenalinu a rychlosti, je to také o rodinné zábavě a společném prožívání neuvěřitelných okamžiků.

Road Circus: Největší závodní a kaskadérská show roku

Historická vozidla

A co víc, kromě akce samotné bude Road Circus také příležitostí ke spojení se se zajímavými lidmi, kteří mají vášeň pro automobily, rychlost a dovednost. Můžete očekávat přátelskou atmosféru, spoustu diskuzí a možnost sdílet své nadšení s dalšími nadšenci.

Kalendář auto-moto akcí

Pro představu o tom, jak bude letošní show Road Circus světová, chceme vám představit jednoho z hlavních protagonistů této události, známého filmového kaskadéra, Petra Hnětkovského. Mohli jste ho vidět v mnoha filmech, kde vystupoval jako dublér světových hereckých celebrit. Jeho dovednosti a odvaha jsou nezpochybnitelné, a jeho kaskadérská show bude jedním z vrcholů akce Road Circus.

Tato akce slibuje nezapomenutelný den, který nesmíte minout, ať jste fanoušky rychlosti, automobilů nebo jen chcete strávit den v rodinném a přátelském prostředí. Road Circus vám zajistí zábavu, vzrušení a spoustu dojmů.

Road Circus: Největší závodní a kaskadérská show roku

Zdroj médií: Road Circus 2022.

Fotogalerie (6 fotek)

Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články