PRÁCE 🧰

Retro tuning párty ve Vyškově pokračují!

10. 8. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Pamatujete si na první tuning srazy v Česku? Grilování s přáteli, dobré jídlo pití, soutěže ve sprintech, krásné ženy a mnoho dalšího? To a mnoho dalšího můžete zažít na vyškovském letišti již tento víkend. Vyrazte s námi na Tuning Motor Párty!

Tuning Motor Párty ve Vyškově

Chcete zavzpomínat na staré dobré tuning srazy? Kdy se neřešilo kdo má nejdražší úpravy na autě, ani kdo má největší kola. Šlo o setkání přátel se stejným koníčkem a na každém takovém srazu se porovnávalo kdo jak pokročil ve svém projektu. V této době byly tyto srazy prvními příležitostmi pro nadšence sdílet své úpravy, zážitky a diskutovat o svých autech. V průběhu 90. let a začátkem nového tisíciletí se tuningové srazy stávaly stále populárnějšími a více organizovanými událostmi. Lidé se začali scházet na různých místech, jako jsou parkoviště, letiště nebo autodráhy, aby prezentovali své upravené vozy a sdíleli své zkušenosti. Tyto srazy byly nejen o vystavování aut, ale také o výměně nápadů a poznatků mezi nadšenci. Díky rostoucí popularitě tuningové kultury se začaly v Česku pořádat stále větší srazy s doprovodnými programy, soutěžemi a vystoupeními.

A jak to vypadá dnes?

Jedno takové dobové setkání přežilo až do dnes. Již v pátek 11. srpna v 15 hodin se otevírají brány vyškovského letiště a vy můžete na dva dny zažít dobovou atmosféru prvních tuning srazů. Čekají na vás nejen měřené sprinty ÚAMK TMS o Mistra České republiky tohoto roku, ale také akce s názvem Noční tuning, kde se hodnotí nejlépe upravený automobil, dále také Drift show a mimo jiné jsou také připraveny soutěže pro vaše ratolesti. Večerní retro náladu podpoří také koncert známého českého rapera Ektora a dále DJs THDS a Andrew Melk. Za vstup na dvoudenní akci zaplatíte 500 korun za osobu. V sobotu pak 400 korun za osobu. Děti do 10 let, ZTP a VIP hosté mají vstup zdarma. Na krátký report z akce, která se konala v červenci se můžete podívat v následujícím sestřihu.

Nechte se unést světem výkonných motorů, kreativních úprav a nekonečné vášně pro tuning. Přijďte se inspirovat, poznat nové lidi se stejným nadšením a strávit úžasný čas s námi na Tuning Motor Párty Vyškov! Vaše auto je vaším plátnem - dejte mu šanci zazářit! A co vy, jak vzpomínáte na své první automobilové tuning srazy? Podělte se s námi v komentářích.

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel, Youtube MWF media.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články