PRÁCE 🧰

Prototyp Mercedesu S-Class byl nachytán s obřím displejem v interiéru

17. 5. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Tlačítka jsou minulost. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Prototyp automobilu Mercedes S-Class

A pokud jde o auta, tak se patrně brzy začnou výrobci předhánět, kdo umístí do interiéru větší displej a nejlépe ještě minimálně dvakrát zahnutý. Třída S samozřejmě nezůstane pozadu a technici od Mercedesu se opět budou chtít předvést v tom nejlepším světle.

Spatřeno v Německu

Maskovaný prototyp byl spatřen v Německu, kde čekal na semaforech, což dalo pohotovému fotografovi šanci se podívat fotoaparátem do interiéru. Potvrdilo se tak, že displej bude jak před řidičem, tak i na prostřední konzoli. S tímto zjištěním už dříve přišli redaktoři webu Motor1.

Palubní počítač (displej) v novém Mercedesu S-Class

K čemu je notch?

Co je ovšem nejzajímavější, je jakýsi notch, jaký můžeme znát z displejů novějších smartphonů. Úloha tohoto "vykousnutí" v horní části displeje zůstává prozatím předmětem spekulací. Pravděpodobně však bude ukrývat buď kameru nebo zvláštní LEDku. Kamera by mohla sledovat řidiče a hlídat jeho pozornost. Případná dioda by se patrně rozblikala, pokud by situace na silnici vyžadovala řidičovu pozornost. Předpokládá se totiž, že nový Mercedes-Benz S-Class přijde s pokročilým autopilotem.

Zdroj: walkoART, motor1

Zdroj médií: motor1.

Podobné články