PRÁCE 🧰

Volkswagen ukázal interiér Golfu Mk8: minimalismus a troška sci-fi

16. 5. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Automobilka Volkswagen zase ukázala trošku z Golfu, který měl původně přijít ještě letos. Bohužel se dočkáme až příští rok.

Interiér automobil Volkswagen Mk8

Golf Mk8 přijde na začátek roku 2020

Jürgen Stackmann, ředitel prodejů VW řekl, že v automobilce přehodnotili situaci a s novým Golfem přijdou až začátkem roku 2020. Z původního plánu, zahájit prodeje v prosinci tak nakonec sešlo. Podle Stackmanna to rozhodně nemá nic společného s technickými problémy, jak tvrdila některá média. Je to čistě obchodní rozhodnutí, které vychází z toho, že lidé před Vánoci auta údajně moc nekupují.

Na setkání akcionářů Volkwagen vypustil do světa skicu palubní desky Golfu Mk8. Je vidět, že ta bude plně digitální a bude působit poměrně jednolitě a potáhne se ode dveří až k prostoru spolujezdce. Samozřejmě před volantem "zapuštěna" dovnitř palubní desky. Řidič by tak měl mít přes sebou tři displeje. Tlačítek bude skutečně minimum, prim bude hrát dotykové a hlasové ovládání. Na skice je ovšem vyobrazen interiér vrcholné verze, je pravděpodobné, že u levnějších provedení to až takové sci-fi nebude.

Zdroj médií: volkswagen.

Podobné články