PRÁCE 🧰

Pneuservis Česká Lípa - rádce výběru

3. 8. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Píchli jste pneumatiku a potřebujete zajet do nejbližšího pneuservisu v České Lípě a okolí? Hledáte ideální pneuservis pro uskladnění pneumatik nebo jejich výměnu či přezutí? Nevíte jaký pneuservis poskytuje službu kterou právě hledáte a nevíte který vybrat? Nebo chcete pouze zjistit kolik stojí služby v České Lípě a okolí? Níže vám rádi poradíme a poskytneme potřebné informace, které o pneuservisech v České Lípě a okolí hledáte.

Pneuservisy Česká Lípa

Pneuservisy v Libereckém kraji:

  1. Pneuservis Česká Lípa - právě čtete
  2. Pneuservis Jablonec nad Nisou
  3. Pneuservis Liberec
  4. Pneuservis Turnov, Semily a okolí

Hledáme ideální pneuservis

Pro každého může ideální pneuservis vypadat jinak, pro vás to je třeba ten nejbližší a spokojíte se s průměrnými službami a pro někoho to je ten nejmodernější, kde nabízejí i složitější servis. Je tedy potřeba se zamyslet, co bych si od ideálního pneuservisu představoval jaké služby vyžaduji a chci. Podle toho se bude odvíjet váš výběr. Pokud potřebujete pouze přezout pneumatiky tak většinou pořídíte v jakémkoliv pneuservisu který najdete, ale pokud chcete kvalitnější a náročnější služby tak to trochu hledání asi zabere. 

Pneuservisy Česká Lípa a okolí

Patrně nejvíce řidičů zajede do pneuservisu před zimní nebo letní sezónou, kdy je potřeba připravit auto na přicházející zimu nebo léto. Najdou se i ale tací, kteří používají celoroční pneumatiky a zdali se vyplatí se můžete dočíst zde. Povinnost zimních pneumatik je v období od 1. listopadu do 31. března v případě souvislé vrstvy sněhu, ledu nebo námrazy, nebo pokud to lze předpokládat. Kolik za přezutí každý rok zaplatíte se může v pneuservisech dost lišit, ale většinou bude vaše peněženka lehčí o 500 - 900 Kč.

Oprava pneumatik

V nepříjemném případě, že pneumatiku propíchnete nebo se poškodí jiným způsobem, tak nejspíše bude ve vašem zájmu si nechat takovou pneumatiku opravit nebo případně vyměnit. Na takové případy jsou samozřejmě ve většině pneuservisů připraveni. Většinou se takové služby pohybují v rozsahu od 150 - 600 Kč. 

Přezutí pneu v České Lípě a okolí

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Na první pohled nejspíš nepoznáte, jak často se pracovníci pneuservisu vzdělávají. Ale pozorováním jejich úkonů si dokážete všimnout, jak zruční pracovníci jsou. Jestli jim nástroje a disky s pneu padají od ruky, jestli mají čisto na place apod. To vše svědčí o kvalitě služeb. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Plně automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní ruční nářadí, dostatečný počet zvedáků a pracovních míst značí, že to pneuservis myslí se svými službami opravdu vážně. Moderní stroje svědčí také o profesionalitě a ekonomické stabilitě podniku. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud pneuservis nabízí své služby desítky let, je nejspíš vyhlášený, kvalitní a zákazníci se k němu rádi sami vrací. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

I malý lokální pneuservis může svou kvalitou a cenou předčit velké hráče na trhu. Aby živnostník uspěl na náročném trhu s pneu službami, musí se prosadit vyšší kvalitou a lepšími cenami. Dává si víc záležet na odvedené práci, je vstřícnější ke svým klientům, pracuje i přes oficiální provozní dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Když už vážíte cestu se svým vozidlem do pneuservisu, nejspíš rádi využijete i další návazné služby. Kontrola geometrie, hustění pneu dusíkem, nebo uskladnění pneu do další sezóny značí, že to pneuservis se svými činnostmi myslí vážně. Vám tyto další služby ve výsledku ušetří starosti a čas. 

Pneuservisy v České Lípě a okolí

Česká Lípa a okolí disponuje přibližně 39 servisy s mnoha možnostmi služeb:

Kupujeme nové pneumatiky

Pokud na svých pneumatikách jezdíte už více jak 6 let, ve většině případu je vhodné koupit nové. Takové pneumatiky jsou často sjeté a už nejsou ani bezpečné. Není to ale vždy zásada, záleží hlavně na tom, jak často a jakým způsobem jezdíte a na mnoha dalších faktorech, které vám mohou životnost prodloužit nebo zkrátit. Podle zákona pneumatiky nesplňují technické požadavky v případě že nemají minimální hloubku dezénu 1,6 mm pro letní pneumatiky a pro zimní pneumatiky 4 mm. Pokud si už ani nepamatujete, kdy naposled jste nové pneumatiky kupovali, bylo by vhodné to zkontrolovat a změřit hloubku vzorku. Nové pneumatiky můžete pořídit buďto přes internet nebo přímo v pneuservisu.  

Již vaše pneumatiky nesplňují zákon? Nevíte jaké pneumatiky jsou nejvhodnější? Chcete si pořídit celoroční pneumatiky, ale nevíte zdali se to vyplatí? Rádi vám se vším pomůžeme v našem rádci Portálu řidiče.

Autorizované pneuservisy v České Lípě a okolí

Pneuservisy v okolních okresech

  • Pneuservisy Jablonec nad Nisou - V údolí řeky Nisy se rozprostírá město jihovýchodně 9 kilometrů od Liberce a právě zde je rozmístěno několik pneuservisů, které jsou připraveny splnit vaše požadavky, ať už se jedná o přezutí nebo výměnu a vyvážení kol či o uskladnění pneumatik. Najděte si pro vás ten nejlepší v našem katalogu pneuservisů v v Jablonci nad Nisou a okolí.
  • Pneuservisy Liberec - Páté největší město republiky rozlehající se v Žitavské pánvi disponuje mnoha možnostmi, kde můžete dopřát vašim pneumatikám potřebnou péči. Kromě všedních služeb tu naleznete pneuservisy s možností protektorování pneu eventuálně i servisu TPMS. Všechny dostupné služby a pneuservisy můžete procházet v našem nezávislém seznamu pneuservisů v Liberci a okolí
  • Pneuservisy Semily - Pokud hledáte v malebném městečku u severní hranice Českého ráje kvalitní pneuservis, který naplní vaše potřeby týkající se všeho okolo pneumatik, ať už se jedná o nahuštěnípřezutí nebo výměnu, případně potřebujete geometrii nebo vyvážení kol, tak vám s výběrem pneuservisu v Semilech a okolí rádi pomůžeme.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články