PRÁCE 🧰

Nejlepší autokamera za rozumnou cenu

5. 6. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Hledáte autokameru, která bude v poměru cena/výkon ta nejlepší? Tak to jste na správném místě. Přinášíme vám tipy na nejlepší kamery do auta, přímo od samotných řidičů.

Nejlepší kamera do auta za rozumnou cenu

Články na téma výběr kamery do auta:

  1. Test kamer do auta, která je ta nejlepší?
  2. Nejlepší kamera do auta za rozumnou cenu - právě čtete
  3. Tipy a rady, jak vybrat kameru do auta
  4. Poradíme, jak vybrat autokameru

Dnes má ve svém autě většina lidí nějaký druh autokamery. Výhodou autokamery je především to, že vám může poskytnout důkaz v případě, že se dáte do křížku s jiným účastníkem provozu nebo s policií. My se dnes podíváme na nejlepší autokamery podle zákazníků.

Nejoblíbenější kamera

Nejoblíbenější kamerou dnešních řidičů je Niceboy PILOT XR Radar, kterou můžete pořídit už pod tři tisíce. Autokamera může mít rozlišení až 4K nebo FullHD při 60 FPS. Dále vás také upozorňuje na přítomnost radarů a úsekových měření. V neposlední řadě kamera zabírá úhel až 170°.

V těsném záběru za kamerou Niceboy je pak 70Mai 1S, která disponuje hlasovým ovládáním a spoustou dalších užitečných prvků, jako je například noční režim, detekce pohybu nebo automatické zapnutí. Tuto kameru v některých obchodech zakoupíte již pod tisícikorunou.

Nejlepší autokamera v poměru cena/výkon

Mezi nejlepší kamery do auta v poměru cena/výkon řidiči zařadili TrueCam A7s GPS, která natáčí v rozlišení FullHD+. Pyšní se, mimo jiné, 130° zorným úhlem, detekcí radarů a přesným zapisováním GPS lokace a rychlosti.

Nejlevnější autokamera

Do kategorie nejlevnější oblíbená autokamera řidiči zařadili TrueCam H5 WiFi. Tuto miniaturní kameru pořídíte již od 1 900 korun a zajišťuje rozlišení 1080p při 30 FPS. Při 60 FPS pak kamera natáčí v HD rozlišení 720p. Autokamera má funkci časové smyčky, tudíž bude vždy přepisovat staré záznamy a nebude vám hlásit nedostatek místa.

Zdroj info: Heureka.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články