PRÁCE 🧰

Škoda už pilně testuje novou Fabii. Můžete ji potkat na D11

1. 12. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Škoda

Mladoboleslavská automobilka ráda testuje prototypy na dálnici D11. Dnes jsme tam potkali hned dva maskované vozy, se vší pravděpodobností prototypy Fabie.

Zatím jsou vozy silně maskované, ale základní tvar je víceméně poznat. Samozřejmě je stále možné, že se ještě leccos změní a finální fabie bude odlišná, nicméně v této vývojové fázi už se to moc často nestává a dolaďuje se spíše interiér a detaily.

Nová Škoda Fabia

Proporcemi a tvarem to zkrátka bude nová generace, u které čekáme nějaký malý nárůst vnějších rozměrů. Zepředu se nám auto úplně zachytit nepodařilo, nicméně patrně z důvodu lepší ochrany chodců se kapota svažuje podobně dramaticky, jako u nové Octavie. Oproti tomu zadní nárazník zmohutněl, ale bude "zjemněn" patrně prolisem, který je při detailním pohledu trochu patrný. Velká mohutná plocha tak bude rozčleněna do více linií, takže nebude vypadat tak obrovsky.

Nová Škoda Fabia

Ze zadních světel je vidět jen část, ale zrovna to je detail, který automobilky často maskují, takže nelze moc usuzovat na přesnou finální podobu.

Zdroj médií: redakce.

Fotogalerie (6 fotek)

Podobné články