PRÁCE 🧰

Porsche představuje Macan T

17. 2. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Do modelové řady SUV přibyl nový Macan T. Magické písmeno u názvu modelu symbolizuje formu dynamické jízdy u Porsche od roku 1960.

Model se vyznačuje obzvlášť dynamickým nastavením a lehkostí danou dvoulitrovým čtyřválcem turbo. Vůz s výkonem 195 kW, nízká hmotnost a kompaktní stavba predikují ojedinělý zážitek z jízdy. Motor přenáší sílu na všechna čtyři kola prostřednictvím dvouspojkové automatické převodovky PDK. Z nuly na 100 dokáže zrychlit za 6,2 sekundy.

Podvozek se snížil o 15 milimetrů, vylepšila se tuhost předního stabilizátoru a pevnější naladění podvozku, to vše přispělo k dosažení sportovnějších jízdních vlastností a celkově agilnosti ovládání auta. Navíc při příplatkové volbě vzduchového odpružení lze dosáhnout dalšího snížení podvozku o 10 milimetrů.

I uvnitř auto vypadá velmi exkluzivně. Kromě sportovních sedaček tu lze najít i multifunkční sportovní volant GT nebo středovou konzoli se skleněným designem a dotekovým povrchem. Designové prvky exteriéru jsou lakované metalízou Agate Grey a odlišují tak Macan T od ostatních modelů. Nicméně i tak si zákazníci mohou vybrat ze 13 odstínů laku, včetně pastelových barev a vynikat ještě mnohem víc.

Zdroj info: Porsche.
Zdroj médií: Porsche.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články