PRÁCE 🧰

Nová Škoda Octavia Combi kompletně bez maskování. Únik prozrazuje, jak bude vypadat

5. 11. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Škoda

V České republice snad nejsledovanější a nejočekávanější novinka roku, byla kompletně odhalena. Podoba Octavie Combi unikla na internet.

Nová Škoda Octavia Combi kompletně bez maskování. Únik prozrazuje, jak bude vypadat

Nová Škoda Octavia je venku

Na sociálních sítích a fórech se dnes začal objevovat obrázek, ze kterého nebude mít škodovka radost. Je na něm totiž s nejvyšší pravděpodobností zachycena nová Škoda Octavia ve verzi Combi. Nelze s naprostou jistotou konstatovat, že to není nějaký fake render, ale my bychom vsadili výplatu, že takhle opravdu bude finální verze, kterou automobilka co nevidět představí, vypadat.

Rozvor by měl odpovídat současné generaci, ale designově se bude Octavia hodně blížit Superbu (možná až trochu moc). Zadní převis trochu narostl a linii střechy zakončuje vcelku hezký aerodynamický kšilt. Přední kapota je krásně zaoblená a při pohledu z boku navazuje na nárazník. Designéři si vyhráli i s prolisem na dveřích, který se táhne od předního blatníku až za zadní.

Co fotografie zachycuje?

Fotografie patrně zachycuje jednu z vyšších výbav, dost možná tu nejvyšší, protože kola jsou ve stylu těch, které měl ve výbavě Superb ve verzi Laurin a Klement. Přední světla budou tenčí a zadní zase zajímavě prostorově tvarovaná. Za týden bychom měli vidět více, protože automobilka představí novou Octavii oficiálně.

Zdroj médií: auto-moto.com.

Podobné články