PRÁCE 🧰

Nejlevnější automobily na operativní leasing

28. 12. 2020 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Rádce motoristy Financování nákupu vozidla Jak vybrat operativní leasing Koupě auta na operativní leasing

Operativní leasing se stává vhodnou variantou pro všechny, kteří chtějí mít auto, ale bez všech starostí okolo. Na trhu tak můžete narazit na velké množství firem, který tento leasing klientům poskytují.

Nejlevnější automobily na operativní leasing

Články na téma výběr auta na operativní leasing:

  1. Známe auta, která lze pořídit nejlevněji na operák - právě čtete
  2. Výhody operativního leasingu
  3. Auto na operák na rok
  4. Zabavená auta z leasingu na prodej

Možná nechcete vlastnit auto nebo nemáte tolik peněz, abyste si mohli dovolit nové nebo ojeté. Mnohem lépe se bude splácet pronájem, který v sobě zahrnuje veškeré poplatky a také starosti o vůz. Na vás tedy jen zbývá si pohlídat, aby každý měsíc odešla splátka a můžete si s vozem trajdat po celé republice, jak se vám zrovna zachce.

Delší pronájem, méně peněz

V nabídkách operativních leasingů těžko najdete levné auto na krátký čas. Spíše počítejte s tím, že se vám více vyplatí si auto vzít například na 36 nebo 48 měsíců. Většina firem už odstupuje od krátkodobých pronájmů, které se jim moc nevyplácely a začínají poskytovat spíše ty dlouhodobé. Samozřejmě, čím delší je pronájem, tím budete platit menší měsíční částku. A pokud se s autem natolik sžijete, po skončení pronájmu vám společnosti mohou nabídnout vůz odkoupit - jen si pozorně vše propočítejte, aby jste ve finále auto nepřeplatili o několik desítek tisíc.

Při procházení nabídek nezapomínejte na fakt, že všechny částky se uvádějí bez DPH, proto finální cena bude vždy o něco vyšší. Pokud máte na auto určité nároky, je možné, že vás bude stát více - ale to už je o preferencích každého a stejně tak to závisí na financích, které jste ochotni za automobil dát.

Nejlevnější operáky

Přichází na řadu nekonečné prohledávání ve vyhledávačích. My jsme pro vás vybrali některé firmy, které operáky nabízejí a zároveň na svých stránkách poskytují levné operativní leasingy. I když nutno podotknout, že většinou levnější auto jak 4 500 s DPH neseženete. Ostatně ceny "pronájmů" reagují bohužel i na změny na trhu vlivem koronaviru.

Společnost Leasni.cz nabízí například Peugeot 108 Active 5d 1.0 VTi s pronájmem na tři roky a s ročním nájezdem 10 tisíc kilometrů vyjde na 4787 korun s DPH. V nabídce je i tuzemská značka, přesněji model Fabia 1.0 TSI Active s pronájmem na 2 roky a s maximálním ročním nájezdem 10 tisíc kilometrů za 5052 korun s DPH.

Levný Operák nabízí různé vozy všech možných kategorií a cen. Mezi nejlevnějšími tam najdeme například Fiat Panda, která jezdí i na LPG - což znamená, že za cestování velmi ušetříte, přeci jen tento plyn je stále levnější jak benzín - s pronájmem na 4 roky za 4836 korun s DPH. O něco větší automobil třeba už pro rodinu, by mohla být Kia Ceed s pronájmem na tři roky za měsíční splátku 5433 korun s DPH

Velkou škálu vozů lze najít i na stránkách Carisma, nutno podotknout, že těch opravdu levných je tam jenom pár a jedná se především o model Fiat 500, který si mohou pronajmout spíše páry a nebo singl člověk, který nepotřebuje velký prostor - k sehnání je tak za 4500 korun s DPH měsíčně. Poté lze vybírat ještě z levnějších pronájmů vozů Škoda Fabia a Scala.

Zdroj médií: redakce.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články