PRÁCE 🧰

Motorové oleje Total, vše o značce a kde koupit

1. 12. 2020 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat olej Koupě oleje Koupě oleje dle výrobce Rádce motoristy Provozní kapaliny vozidla

Firma TotalEnergies byla založena roku 1924 ve Francii pod názvem Total. Od počátku své existence se věnovala zpracování ropy a výrobě maziv. Postupně se začala zabývat i energetickým průmyslem a proto v roce 2021 došlo k jejímu přejmenování.

Souhrnné informace o značce

Společnost Total vznikla v roce 1924 v Courbevoii ve Francii. Tato francouzská firma se věnuje převážně zpracování ropy, kromě provozování sítě čerpacích stanic vyrábí i maziva pro motoristy. Navíc se věnuje i distribuci zemního plynu a výrobě energií z obnovitelných zdrojů.

V roce 2021 došlo ke změně názvu společnosti na TotalEnergies. Tímto krokem firma reaguje na aktuální vývoj v oblasti automobilového průmyslu. Díky využívání nových energií a příklonu k udržitelnému rozvoji se postupně mění i olejářský průmysl. Cílem TotalEnergies je udávat směr, kterým se toto odvětví vydá.

Nabídka motorových olejů Total

    Proč pořídit motorový olej Total

    Firma TotalEnergies patří k největším světovým producentům motorových olejů a dalších maziv. Ve výzkumných centrech se zabývá vývojem výkonnější produktů, které jsou ale zároveň ekologičtější a splňují zásady udržitelného rozvoje.

    Díky tomu můžete pořízením motorových olejů od značky Total získat kvalitní přípravek, který nebude mít nadměrný negativní dopad na životní prostředí.

    Prodejci motorových olejů Total

    Přednosti olejů Total

    • Kvalitní produkty
    • Zázemí velké nadnárodní společnosti

    Nevýhody olejů Total

    • Vyšší cena

    Zajímavosti o firmě Total

    Společnost Total sponzoruje silniční cyklistický team, který nese název Team TotalEnergies. Tato spolupráce funguje od roku 2019, kdy se tým účastnil například i prestižního závodu Tour de France. A slavil v něm i úspěch. 21. etapu závodu dokončil člen týmu Niccolò Bonifazio na třetím místě. V celkovém pořadí se ale nejvýše umístil jeho kolega Rein Taaramäe.

    Řady motorových olejů Total

    • Total QUARTZ - pro osobní automobily
    • Total MOTO - pro motocykly
    • Total AGRI - pro zemědělské stroje
    • Total RUBIA - pro nákladní vozy
    • Total SCOOTER - pro skútry
    • Total STAR - pro těžké stroje

    Nabídka motorových olejů Total o objemu 1 l

    Videa o značce Total

    Zdroj médií: Total.

    Podobné články