PRÁCE 🧰

Lexus ukázal v Šanghaji luxusní dodávku LM300h

18. 4. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Kdo chce cestovat velkým autem, ale přesto stylově, koupí si asi nějakou z luxusních dodávek. Není to velký segment, ale o to je zajímavější. Se svojí verzí "dodávkového luxusu" teď přišla i Toyota, respektive Lexus.

Luxusní dodávka Lexus LM300h v Šanghaji

V Evropě máme smůlu

Předem upozorňujeme, že na Evropský trh se asi LM300h nedostane, ačkoliv stát se může leccos. Možná byste to neřekli, ale základ má tahle elegantní krabice v neskutečně šeredném autě, kterým je Toyota Alphard.

Luxusní dodávka Lexus LM300h v Šanghaji

LM300h je ale úplně jiná liga, ačkoliv může trochu připomínat pohřebák. Dodávka na první pohled zaujme výraznou a velkou maskou, která je však poplatná designovým linkám automobilky. Všechen luxus, který firma cpe do svých vozů tak dostal prostor v této dodávce, která je jedním z nejzajímavějších exponátu na Šanghajském autosalonu.

Výbavou je i chladí box

Samozřejmostí jsou sklopná sedadla, koženě čalounění a obrazovka o velikosti 26". Chladicí box na šampaňské je samozřejmost, stejně jako stylový deštník. Standardně budou poháněna přední kola, ale za příplatek si může zákazník objednat i pohon obou náprav. Motory jsou na výběr dva. 3,5 litrový šestiválec a 2,5 litrový čtyřválec, kterému sekunduje elektromotor.

Luxusní dodávka Lexus LM300h v Šanghaji

Jak už jsme naznačili v úvodu - LM300h nejspíš v Evropě neuvidíme, ale v Asii jsou takovéto luxusní dodávky poměrně populární mezi celebritami, manažery a politiky. A nám se tahle móda rozhodně líbí!

Interiér luxusní dodávky Lexus LM300h

Zdroj médií: lexus.

Podobné články