PRÁCE 🧰

Nejlepší kempy pro karavany nebo obytné vozy

27. 9. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Ať už vyrážíte na dovolenou s karavanem nebo obytným vozem, měli byste si vybrat ten pravý kemp, kde si skvěle odpočinete a najdete si zábavu podle svého gusta. Pokud ještě nemáte vybráno, tak se nechte inspirovat našimi tipy.

Nejlepší kempy pro karavany a obytné vozy v ČR

Kempy pro karavany a obytné vozy v ČR

V Čechách najdete řadu kempů, kam můžete s karavanem nebo obytným vozem vyrazit. Některé z nich jsou lépe vybavené, v jiných se vrátíte o několik let nebo desetiletí nazpět. Předtím než se vydáte na cestu, byste si měli ověřit, jak vybraný kemp vypadá. Zároveň byste si také, hlavně v sezóně, měli místo rezervovat předem. V opačném případě by při příjezdu mohl být kemp plně obsazen.

Pokud nechcete zdlouhavě přebírat nabídku kempů pro karavany a obytné vozy, můžete vyrazit do některého z těchto.

Kemp Sedmihorky

Kemp Sedmihorky je pro kempování výborně vybaven a pravidelně se umisťuje vysoko v anketách o nejlepší kemp v ČR. Najdete zde několik desítek míst s elektrickými přípojkami, kde můžete pohodlně zaparkovat. Kemp, který se nachází nedaleko od Trutnova, je ideálním výchozím bodem pro turistiku v Českém ráji. Výborně dostupné je také Hruboskalské skalní město. Pokud byste nechtěli vyrážet na výlet, můžete také využít řadu volnočasových a sportovních aktivit, které kemp nabízí. Vyberou si z nich jak dospělí, tak i děti.

Kemp Pecka

Kemp Pecka se nachází v blízkosti stejnojmenné obce. Areál kempu je přímo napojený na koupaliště, kde se můžou vyřádit všichni milovníci vodních sportů. Kromě toho můžete vyzkoušet i řadu dalších aktivit. Děti budou nadšené z trampolíny, pískoviště a prolézaček. Pro dospělé má kemp připravena sportovní hřiště nebo lezeckou stěnu. Pokud by vás areál kempu náhodou omrzel, můžete vyrazit na procházku do blízké obce nebo do přírody. Elektrické přípojky pro karavany a obytné vozy jsou zde samozřejmostí.

Kemp U Kukačků (Lipno)

Vodní nádrž Lipno, u které tento kemp leží, je největší vodní plochou v České republice. Díky tomu si přijdou na své hlavně milovníci vodních sportů. Můžete si zde půjčit loď nebo šlapadlo a poznat okolí z vodní hladiny. Okolí je ideální také pro cyklistiku. Zázemí kempu je na vysoké úrovni, takže se můžete těšit na opravdu příjemný pobyt.

Praguecamp

Pokud jste fanoušky spíše městské turistiky a chtěli byste naši metropoli poznat z jiného úhlu pohledu, můžete s karavanem nebo obytňákem vyrazit do Praguecampu na Císařské louce. Kemp se nachází nedaleko centra města, takže zde budete mít perfektní zázemí pro objevování historických částí města.

Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články