PRÁCE 🧰

BMW získalo dvojité vítězství v hlasování v anketě „Best Cars 2022“

10. 2. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Série úspěchů bavorské prémiové značky pokračuje i v novém roce. Mezi oceněné favority patří modely BMW řady 2 Coupé, BMW řady 5 a BMW i4.

Začátek roku je pro BMW ve znamení dvojitého vítězství. V tradičním čtenářském hlasování časopisu „auto, motor und sport“ se na prvním místě ve svých kategoriích umístily hned dvě modelové řady značky. Jedná se o nové BMW řady 2 Coupé, které si získalo vítězství v kategorii kompaktních vozů a BMW řady 5 bylo pro změnu oceněno hlasováním v anketě Best Cars 2022 a získalo titul nejlepšího auta v kategorii vyšší střední třídy. 

Tyto úspěchy ukazují, jak typická radost z jízdy vyvolává nadšení napříč různými automobilovými segmenty. Ani loňský rok nebyl, co se týká ocenění, vůbec špatný. Například dobře si vedly sportovní vozy. BMW M4 Competition Coupé a BMW M5 CS vyhrály čtenářské ankety časopisu „Auto Bild Sportscars“. Kromě toho se model BMW M4 může chlubit i vítězstvím „Zlatého volantu“ udělovaného časopisy „Auto Bild“ a „Bild am Sonntag“. A nakonec nezaostávají ani elektrické vozy značky. Model BMW i4 byl zvolen Autem roku 2022 v Norsku.

Anketa Best Cars je jednou z nejprestižnějších a nejtradičnějších anket v evropském automobilovém průmyslu. V letošním hlasování bylo možné podpořit 386 automobilů.

Zdroj info: BMW.
Zdroj médií: BMW.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články