PRÁCE 🧰

Akce, na které letos nesmíte chybět: Tuning Show Brno

21. 10. 2023 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Tuning Show Brno je akce, na které rozhodně nesmíte chybět. Ještě před tím než zazimujete své víkendovky, vydejte se na závodní okruh do Brna, bude to stát za to!

Akce, na které nesmíte letos chybět: Tuning Show Brno

28. října se s námi přidejte na nezapomenutelnou akci, která zakončí sezónu, tak jak se patří – na slavném okruhu AMD BRNO. Tuning Show Brno přichází s neuvěřitelným programem. To nejlepší od světa tuningu a závodních aut, a to vše na jednom místě.

Co na vás čeká v Brně?

Kromě tradičních sprintů, soutěží dB Drag a Show Shine pro vás organizátoři připravují řadu dalších zajímavých událostí. Můžete se těšit na Drift show, sprinty na 1/4 míle, soutěže pro nejmenší a mnoho dalšího. Nebude chybět ani názorná ukázka vyproštění osob z hořícího automobilu, která vám ukáže, jak jsou hrdinové, vykonávající tuto práci, důležití. A pokud máte odvahu a rychlost v krvi, nezapomeňte se zúčastnit i závodů do vrchu, kde se postavíte stoupajícím serpentýnám a pokusíte se dosáhnout vrcholu co nejrychleji a bez zbytečných chyb. Nenechte si ujít tuto šanci a zažijte nejen rychlost, ale také vzrušení a dobrodružství na plný plyn!

Jedná se o poslední událost sezóny, pořádanou Tuning Sportem a je jasné, že na této akci nesmíte chybět. Vstupné je pouze 350 Kč na osobu, a pro děti do 10 let je vstup zdarma. Přijďte s rodinou a přáteli a připojte se k nám na této vzrušující akci!

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články