PRÁCE 🧰

Výkonný vysavač do auta, jak jej vybrat?

9. 8. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Vysavače představují při úklidu auta nenahraditelné pomocníky. Efektivně zbaví prachu a drobečků, které se v autě nahromadí. Jaký vysavač do auta ale vybrat, aby vám sloužil k naprosté spokojenosti?

Vysavač do auta: Poradíme s výběrem

Články na téma vysavač do auta:

  1. Vysavač do auta - jaký koupit?
  2. Vysavač do auta: Poradíme s výběrem - právě čtete

Jak vybrat vysavač do auta

Definice nejlepšího vysavače do auta může být pro každého trošku jiná. Každý řidič má jiné možnosti a požadavky. Je dobré si před nákupem konkrétního vysavače do auta ujasnit, co od něj očekáváte.

Ruční aku vysavač do auta

Ruční akumulátorový vysavač do auta má řadu nesporných výhod. Díky zabudované baterii ho můžete použít kdekoliv a nejste vázáni na nic dalšího. Kromě toho vám při použití nevybíjí baterii v autě.

Nicméně musíte počítat s tím, že takové vysavače mají nižší výkon. Proto se tento typ malého ručního vysavače do auta hodí hlavně na odstraňování drobnějších nečistot a prachu.

Autovysavač do sítě

Vysavače do auta, které můžete zapojit do autozásuvky mají vyšší výkon. Díky tomu zbaví auto i větších nečistot. A bude se hodit i do větších aut, která s výkonnějším vysavačem zvládnete uklidit rychleji.

Je třeba ale brát v potaz to, že vám vysavač bude vybíjet akumulátor v autě. Neměli byste ho proto využívat v případě, že máte slabou baterii.

Co by měl vysavač do auta mít

Existuje pár drobností, které usnadní práci s vysavačem v autě. Pojďme se podívat na to, které to jsou.

Nástavce na vysavač

Každý vysavač do auta by měl mít minimálně tři nástavce. Jeden štěrbinový, který vám pomůže uklidit prostor mezi sedadly. Dále nástavec s kartáčem, který efektivně posbírá, jak vlasy, tak třeba i chlupy zvířecích mazlíčků. A hodit se bude určitě také širší hubice na vysávání větších ploch a potahů.

Mokré vysávání

Funkce mokrého vysávání pomůže rychle uklidit například zbytky sněhu, které jste přinesly na botách nebo rozlité pití.

LED světlo

Ne všechna místa v autě jsou vždy dokonale osvětlená, proto oceníte vysavač do auta, který bude mít navíc i LED diody, které pomohou vyčistit i tmavá místa.

Zdroj info: Internet.
Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články