PRÁCE 🧰

Tesla má stále problémy s kvalitou výroby. I u svého vrcholného modelu

23. 9. 2021 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Tesla

Od samého začátku, co automobilka Tesla vyrábí elektromobily, je často kritizována za mizernou kvalitu výrobu, špatné slícování, škrábance na autech předávaných zákazníkům a podobně.

Tesla Model S Plaid

Za dobu své relativně krátké existence měla Tesla spoustu času doladit výrobu a zejména kontrolu kvality. Americká automobilka má sice navrch technologicky, ale často jsou její auta označována jako ta nejméně kvalitně vyrobená ze všech. Bohužel se zdá, že problémy přetrvávají dodnes.

Za vše asi hovoří video, na kterém kupující zachytil stav vozu při předání. A nejedná se o nějaký levný model, ale rovnou o absolutní vrchol nabídky v podobě Modelu S Plaid. U auta, které není úplně levné (u nás se prodává za 3,5 milionu korun), bychom nečekali nic jiného než absolutně perfektní kvalitu zpracování a výroby. Bohužel, jak ukazuje video, automobilka má ve výrobě nejeden problém.

Tím největším je asi stále kvalita slícování, které je skutečně mizerné. Druhým velkým nešvarem je fakt, že auto přijde z výroby už tak trochu obouchané. Světla jsou poškrábaná, dveře odřené a v nalakované karoserii jsou vidět důlky. Není to nic strašného, ale když i ta nejlevnější Dacia přijde prakticky perfektně vyrobená, tak by si prestižní značka neměla dovolit takto předat nové auto zákazníkovi.

Zdroj médií: Tesla.

Podobné články