PRÁCE 🧰

Tesla Model Y údajně za jízdy přišla o střechu

6. 10. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Dříve se kolem automobilky Tesla šuškalo cosi o nekvalitně vyrobených a smontovaných vozech. Majitelé na fórech dokládali opravdu tragickou úroveň výroby a kontroly kvality fotkami nelícujících panelů karoserie, vad laku a podobně.

Jakkoliv se poslední zhruba rok proslýchá, že Tesla šla s kvalitou nahoru a její vozy jsou na tom s finální podobou o mnoho lépe. Čas od času se ale přesto objeví majitel, který se podělí s většinou dost děsivě znějícím příběhem. Ten poslední je jeden z těch, kterým se na poprvé ani nechce věřit.

Model Y Convertible

Na Redditu se uživatel Indescribables rozepsal o tom, jak si jeho otec koupil nový Model Y. Cestou domů se dvojice podivovala velkému hluku proudícího vzduchu, ale měli za to, že je jen otevřené nějaké okénko. O chvíli později prostě odlétla celá skleněná střecha vozu. To byla událost, která je přesvědčila o tom, že by se možná měli vrátit nazpět k dealerovi, do kterého vůz koupili.

Tesla Model Y bez střechy

Manažer jim sdělil, že střecha pravděpodobně nebyla úplně dobře utěsněna a dost možná ji v továrně neutěsnili vůbec. Každopádně nabídl opravdu zdarma, tu ale majitel odmítl a bude žádat úplně nový vůz. Není divu, kdoví, co odletí příště.

Zdroj médií: reddit, youtube.

Podobné články