PRÁCE 🧰

Tesla má nepříjemný problém. Její auta reznou

1. 10. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Tesla

Z dnešních automobilových značek už nemá snad žádná výrazný problém s tím, že by její auta korodovala. Tedy až na jednu...

Tesla má nepříjemný problém. Její auta reznou

Tesla sice ráda inovuje, ale auta jim reznou

Automobilka Tesla je známa svojí snahou inovovat, její vozy pak pro své jízdní výkony, skvělý dojezd a bohužel i hodně mizerné zpracování. Výroba, zejména Modelu 3, probíhá tak překotně, že na nějakou snahu o slícování dílů nemůže být ani pomyšlení. "Hlavně, že to tam drží, další!"

A důsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Poslední kauzou, která problém s kvalitou výroby u Tesly provází, je rez, která se objevuje i u aut starých jen pár měsíců. O této nepříjemné záležitosti informoval web InsideEVs. 

Nejedná se však primárně o špatné lakování, ačkoliv i to je jedna z věcí, kterou jsou Tesly vyhlášení. Problém je právě ve špatném spasování a slícování dílů karoserie. Ty se o o sebe při provozu auta otírají a s tím se pojí i postupné odírání laku. Co se stane v okamžiku, kdy vrstva laku vezme v místě otěru za své, je asi jasné...

Tesla má nepříjemný problém. Její auta reznou

Na autoforech to vře

Majitelé si na fórech a sociálních sítích na tento problém stěžují a někteří jsou opravdu hodně zklamaní. Ledová sprcha však přijde v okamžiku, kdy se snaží svůj vůz reklamovat. Už jen kontaktovat automobilku třeba emailem je problém, protože málokomu odpoví. Reklamovat závadu také není zrovna snadné a Tesla se k problému zatím nijak veřejně nevyjádřila a dělá, že neexistuje.

Zdroj médií: motor1, youtube.

Podobné články